Prijava
   

塞爾維亞人

Srbi na kinsekom.
Inače veoma polemična situacija jer ovo četvrto slovo 亞 podseća na krst. Dok je vernicima drago, ateisti (predstavljani udruženjem Ateisti Srbije) tvrde da je to udar na njihova prava, da je to vladina propaganda (u dogovoru sa kineskim lingvistima) o pokrštavanju nacije i traže hitnu promenu kineskog pravopisa jer su oni tu lično ugroženi i bez toga oni će možda izumreti. Zvanični Peking se još nije izjasnio povodom ovog pitanja a najverovatnije i neće iako je trenutno reformacija kinsekog pravopisa zbog uvođenja kinsekog u jezik računara.

Sve u svemu čista zavera.

Komentari

Она четири "х" су оцила!!!1111једанједанаест

Браво.
Баш у мом стилу.

Citiracu jednog coveka kojem sam ime zaboravio: "Dok ceo svet uci kineski, mi i dalje ucimo engleski" ;)

"ateisti (predstavljani udruženjem Ateisti Srbije) tvrde da je to udar na njihova prava" - pazi, ako ćeš da lažeš onda se barem potrudi da to bude iole progutljivo...

kapiram da će zatucane ovce koje veruju po naredjenju da poveruju i u ovu debilnu budalaštinu, pa ako su ti oni cilj onda nikom ništa...

za nas ostale koji nismo ovce, budi ljubazan pa mi pokaži to saopštenje udruženja Ateisti Srbije gde se to "tvrdi" ili gde se tvrdi bilo šta vezano za kineski jezik?

da se ne mučiš, sva saopštenja tog udruženja su na jednom mestu: ateisti.com

Sine, duhovit si do jaja! Do pahomijevih jaja, tačnije. Jer neko ko može da toliko kenja o ateistima MORA da voli popovsko međunožje!

Pa dobro niste ovce nego ste atesti. Srećan?

Obavštenja su i ovde http://www.facebook.com/AteistiSrbijeInfo?sk=wall
E pa onda kažeš da su obaveštenja na ateisti.com što onda ne poštoješ ovo načelo:
Ateisti ne mrze vernike
pošto očito i ateisti imaju zapovesti, bar prema ovom udruženjue O.O

Popa u životu nisam upoznao.

Inače ova vest je bila cenzurisana pre par godina i ako neko to spomene javno prebiće ga murija pomognuta popisivačima i jednom babom koja ide na liturgiju jednom mesečno (baba je organizator).
Ovakave stvari su u EU zabranjene ne smeš javno da imaš nikakva verska obeležja to samo kod nas može!!!!

Nas realno boli kurac za vernike. A kad kažemo kako je religija glupost, isti tripuju da ih mrzimo. Da bi izbegli takvo povređivanje njihovih tananih verskih osećanja, ubuduće ćemo da ih lažemo da religija nije glupost.
Ima raznoraznih budala koji tvrde da je ateizam vera, da je ateizam sekta i da ateizam ima svoje zapovesti. Na takve gluposti obično se samo nasmejemo. Glupost je bezgranična.

Onda su Ateisti Srbije glupost pošto se ponašaju kao verska zajednica.
A u da VI ste posebni mi više nismo MI VI ste sada različiti! Kada će biti posebna televizija na posebnom jeziku i kad će da se odvojite?

Neću više da se raspravljam na ovu temu molim te da se to ove završi.

Алекса је реално у праву, Снупи постоји и спасиће нас када дође тренутак!

Овде неки буквалци не схватају пародију и не умеју да поднесу шалу на свој рачун.