Prijava
   

00-25

Humor ugostiteljskog preduzimaoca, atara trafičnog i fast-fudovnog. Neslana aluzija na non-stop radno vreme objekta "na uglu", najčešće zastupljena putem svetleće table ili brojki na krovu podno kojeg, pak, grcaju 3 smene robova privatizacije. Doduše, ti nikakve robove tu nećeš primetiti kad im se u 3:38h ujutru, onako rovit i gasovit od života noćnog, nalaktiš na fosnu pod prozorčetom i gladnim glasom prozboriš "Brateu, 'el može jedna pljeka, matori?". Tada si, naime, jedini rob u blizini - TI.

- Teto, 'el može jedan šiš?
- Moré, tetâj svoju mamu, pizda ti materina bezobrazna, 4 sata je ujutru, bre, dokle ćete više da žderete koj' moj?!?!

---------------

Natpis na jednoj kući pri Ibarskoj magistrali:

"POGREBNE USLUGE 0-25"

Msm, ono - može bit' da neko i tada umre, nikad se ne zna...

Komentari

Prijatno popodne svima.

hvala, takođe. tetaj mamu svoju+

A reci koliko to mora da je grozno 8 sati dnevno provoditi uz jebeni roštilj, ćumur, meso...Divim se onda onima koji su uz sve to još lepo raspoloženi, da ne kažem ljubazni sa mušterijama...

zajebano. a ima dobrih,ja se nekad slatko ispričam...

Ja baš gotivim one žene što rade u "Šiš"-u kod starog Merkatora, baš su nekako uvek kul i sprdaju se iako je, fazon, uveo jebeni redčina ispred i morali su da stave gvozdene šipke na ulaz da im ne bi gladne horde više proturale lobanje unutra s pitanjem " El može jedan Šiš!". Pa, može, jebemti, sačekaj svoj red, aman!!

tim ljudima treba da i soma evra platu. i onim na trafikama.

A-a, privatnik je baš entitet široke ruke...Nadam se da barem bakšiš što im ljudi ostave može malo dispravi nepravdu.