Prijava
   

10.11.2010 u 23:59

Trenutak kada će negde u Srbiji biti, na javnom mestu, na betonu punim žvaka, đonom neke patike biti ugašena poslednja legalna cigara.

Komentari

Јест вала....

Znao sam da si ti, odlicna ;)

pobunice se narod ko protiv pedera

Е да знаш да хоће...

Jadni vi, skinuce vas sa cigareta kao odojce sa sise.

не брате, то ће бити последњи минут моје 22 године :)) иначе плус

Da, poslednja LEGALNA. A šta je sa nelegalnim? Da neće možda murija da ide i kažnjava nekoga što puši na ulici? Jes', mojega.

Добро фејзе, ајд ако се не појавим сутра на Вуки, да ти честитам :)

Apsolutno neću imati razumevanja za taj zakon, a da vidim k'o će i kako naterati ljude da plate te kazne. +

Naivno je i pomisliti da ce taj zakon imati neki veci uticaj na nase ugostitelje,a na svim drugim javnim mestima,pusenje je vec zabranjeno...

Zakon kaže da će pušenje biti dozvoljeno u svim lokalima manjim od 80 kvadrata, a veći će morati, ako hoće pušače, da imaju prostoriju. Sa ovim što kaže talentovani pušenje je suštinstinski zabranjeno samo u napucanim kafićima i diskotekama u koje ne zalazim od kada je veliki mozak počeo da mi obavlja značajniju ulogu u organizmu.

Na ulici ne duvanim nikad, a svi objekti koji su meni od značaja će imati prostoriju.

Takodje zakon neće biti primenjivam uopšte u manjim mestima i selima da ljudi ne bi linčovali lokalne pandure. Tamo odakle ja dolazim možeš u pandurskoj stanici džibriti ako 'oš!

Ko vam je kriv pa pushite! XD

A kako će sad lekari da puše u bolnicama i nastavnici u školama? A tek kako će jadne vaspitacice da puše u vrtićima i jaslicama? Nepravda, to ti je...