Prijava
   

1700

Nešto kao film "300" u srpskoj veoma, veoma uvrnutoj verziji.

Ali, sve što su u filmu tih 300 Spartanaca učinili, nije apsolutno ništa u odnosu na ono što su učinili 1700 dinara u Srbiji. Prosto je neverovatno kako je tolika kinta dobro došla svima, kako su svi osmislili kombinacije i kombinacije i kombinacije da tu kintu utroše. "Ljudi moji, pa je li to moguće????"

Onih 300 Spartanaca su (barem po scenariju i mitologiji) zaustavili persijske osvajačke horde, ali, to je ništa bre. Naših 1700 dinara, od države mile "poklonjenih", blokiraše gotovo sve pošte u Srbiji. E, to je uspeh!

Komentari

da od tih 1700 spartanaca u mojoj verziji hrabro je izginulo istog dana njih 500 i to na singl u kladionici, a ostatak, ne secam se! xDD

Uopšte nisam imao ni blagu ideju šta se dešava kad sam ušao u poštu da uplatim internet(ne gledam tv skoro uopšte). A vidim mog komšiju lovatora(pun ko brod) među prvima da podigne. Ja sam uzeo tek nekih nedelju dana kasnije.

ja to nisam uzeo...cekam da prodaju EPS pa da mi daju akcije, moje...ali bice da cu dobiti isto toliko...jebi ga bilo korisno za izbore...pustili su buvu da ko ne izadje nece dobiti akcije...izlaznost 68-70 posto...tako nesto...+