Prijava
   

2008 godina

Te, 2008 godine, Albanci na Kosovu su proglasili nezavisnost, odrzan je Eurosong u Beogradu, sastavljena je nova vlada Republike Srbije, ,u kojoj se Ivica Dacic ogrebao za dve funkcije,preminuo je Saban Bajramovic, Dusan Kovacevic je objavio knjigu 20 srpskih podela, uhapsen je Radovan Karadzic, nadrkani navijac Uros Misic je bacao baklju na pandura i postao popularan, SPS i DS su se pomirili,Busa su gadjali cipelom i, nazalost, nisu ga pogodili, a Tomislav Nikolic je Seselju okrenuo ledja i konacno postao covek.

Komentari

Samo politika... Koga to interesuje?

Neki jednostavno ne kapiraju zezanje...

Ne slažem se sa poslednje 3 reči, ali +

Ovo mozes saznati ako prelistas "Blic"-eve od cele prosle godine, mada mislim da je korisnija ona rubrika "Uradi sam", a definitivno zanimljivija ona od Gorcina Stojanovica "Pasivni ofsajd".
Elem, minus.

Mislim da je mrs.house hteo reci da nije potebno to KONACNO POSTAO COVEK i slazem se sa njim. ali obio si + zbog muzike jer pristaje uz def.

Ahahahahahha, dokle više?? Nisam ja mister - Mrs. House, ne Mr. House :-)

ovi sto su dali minuseve ocigledno nisu gledali Grlom u jagode... mozda gledaju Selo gori a baba se ceslja omg

I te 2008 godine na samom njenom kraju (pri njenim zadnjim izdisajima) dočekasmo novu 2009 godinu sa nadom da će biti bolja i berićetnija od ove umiruće, al vidi kurca u slamnom šeširu, samo nakon mesec ili dva ta nova 2009 godina upade u recesiju i uvuče nas u ambis neizvesnosti i sumnji u bolje sutra.

- samo zbog ovog sranja na kraju.

Bilo kakva izdaja je za osudu a ne za hvalospev.

Ovo za "Tomu koji je postao čovek" je očigledan plagijat "Blic strip"-a iz decembra 2008.

Btw, Uroš Mišić je gurnuo baklju panuduru u usta 2. decembra 2007...

nadrkani navijac Uros Misic je bacao baklju na pandura i postao popularan,
- - -