Prijava
   

ABC

Smrad od diskoteke u Leskovcu, gde frajeri slušaju Karleušu, a ribe Šabana Šaulica

-E, gde ceš večeras?
-Idem u ABC, ti?
-Ko gostuje?
-Seka Aleksić.
-(u jbt...) ma eto idem na sajam, gimnaziju ili kej :)

Komentari

a sh, ch, zh nisu te upozorili da ne koristiš?

ja nisam ni video to sto ti javio rece... nemam pojma o cemu se radi u definiciji i gde je to mesto ali ja na svako prozivanje tih UMETNIKA dajem plus!!!

samo za prozivanje navedenih ++++++++++

šta je veća glupost, definicija ili komentari?
javio, ti se ne računaš :))))

Ja dao plus. Pa kad može da se definiše neko selo pored ne znam sad ću da lupim Šapca, onda beogradski klubovi, hamburgernice po Nišu (ja definiso) i pančevačko-borski vazduh, što ne bi i kafići po Leskovcu, kad smo ga već započeli, daj da ga dokrajčimo.

Plus, da kažem opet...

А што сте се сви наврзли?! Београдске сплавове сви знају и пљују, а АБЦ је познат,и то не само у Лесковцу.

Ето, не видех Грофов коментар. А слажем се.

kad smo ga već započeli, daj da ga dokrajčimo.

Ne ljudi, budimo ozbiljni (ovo se ne odnosi na nista i javio-a, oni su ozbiljni i shvatili su situaciju), evo npr moja prva definicija ovde ili druga je bio nestanak struje u Vranju za proslavu Nove godine. Da se to desilo u BGu, Nišu i Novom Sadu, teško si ga nama, to bi svi definisali, a ne bi letelo ko nekvalitetno. A ovde kad se piše o platanima i gazelama to je kvalitet. Ili o rumskim registracijama (što ne znači automatski da sam ja davao minuse tamo)...

Ovde ljudi pričaju o nekvalitetnim definicijama dana, danas lepootvorim temu gde bi svako dao predlog šta bi konkretno trebalo da bude defka dana, niko ne promoli nos tamo...i mnogi drugi problemi prosvetiteljske i gadljive prirode.

Грофе, која је тема? Ја не идем на форум, а сада је тамо и не видим.
Мене је само изнервирало то што су скочили сви на Лесковчанку, а Лесковац ми у срцу, па не дам. :) А и стварно је ауторка у праву, само што је то могло да буде дефинисано занимљивије. Дефка има добру прођу ако је занимљива и духовита, и не мора увек да говори о свима познатим појавама и стварима.
Ипак, сигурно је да би предност имао неко ко је дефинисао Х2О, нпр, е, ту си у праву.

abc i nije toliko los kao sto je opisan. I ne moraju svi da slusaju nadrogiranu ekv ili pijanog corbu, jebali vas oni!

kolko si retardirana!!!!!!!!

Caaaao Ziiiissss retardo patetichna, napravio si profil na vukajliji samo da bi komentarisao moje definicije :)))) ekv ima mng dobre i duboke tekstove za razliku od cece i karleushe, a corba je samo jednostavno direktan.