Prijava
   

AC DC vs Queen

Dva benda iz mladosti vaših roditelja kojima ih najčešće možete zavaditi na krv i nož u nedeljno popodne nevinim pitanjem *Tata,mama a ta ste vi slušali kao mladjani?*.
Obično usledjuju scene kako zanimljive za gledanje i snimanje tako i praktične ako se naklonite strani koja je trenutno finansijski jača pred vaš izlazak.

Mladi Srbin: *E tata,mama šta ste vi slušali k'o mladi?*
Keva: *Pa šta znam ja sam uvek volela Kvin,uvek su bili nekako...*
---ćale do tada nesvestan vašeg postojanja se zagrcne,iskašljava pivo,prekida gledanje *Lacio-Ređina* i sa urlikom se priključuje diskusiji----
Ćale: Šta bre ti pederi,ne slušaj je bre molim te,slušala tamo one degenerike što se fircaju u dupe!Fredi Merkjuri,uhuhuhu...Ovo je bre bila prava muzika,saće čuješ!
--------odlazak u špajz,preturanje po kutijama,trijumfalan usklik zbog pronalaska kasete AC/DC lajv in Budapest-------------
Ćale: TANDR! NANANANANA! TANDR! NANANANANANA! TANDR!.....

Komentari

AC/DC pobeđuju na produžetke(sad ih sluša moj sin), a ja, iako ih nisam mnogo voleo, sad su mi OK...Ne znam da li većina zna da AC DC označava likove biseksualne orijentacije(pa se pre kod njih očekivalo da im pandrkne pevač)...+

Svi su oni pederi. Queen su bolji pederi :)

Neću da komentarišem samo + za definiciju...

I jebote. U 500 Greatest Rock Classic Songs Queen ima 4 pesme, a AC/DC 16! Jeb'o ih ko sastavi listu :)

xaxaxa ++++
mada volim i jedne i druge... ok ipak su ac/dc bolji...

AC mi je religija, ali Queen takodje, malko ispod religije.
Zajebi ko je sta bio, muzika se tu gleda.
Bogovi.

AC DC je paljevinski rokenrol. Kvin je visa umetnost ali i muzika koja je pop u pojedinim momentima. Pravi rokeri slusaju ac dc. Pravi rokeri koji imaju pojma o muzici ih izostavljaju.
Kreativna snaga kvina nije toliko bila u frediju koliko se misli. ali sto se tice harizme... acdc je za decu koja gledaju filmove sa Dzek Blekom.
Ja slusam i mnogo zesce stvari od acdc (za one koji dele muziku na laganu i zestoku) i imaju oni energije ali zar nije to sve malo preforsirano i na isti kalup?

Ali trijumfalan uskil... i TANDR xD Imam ja koncert iz Minhena 2003, stavim kvalitetne sluske, video projektor na zid... i THUNDER!!!

Оба бенда су стадионска,све остало је испод њиховог нивоа. :)
+