Prijava
   

Acija i reakcija

Za primer cu uzeti ljude koji non stop cine neke stvari koje imaju malo veze s mozgom, ali dobro. Uglavnom, ne bih ovo pisala da ti isti ljudi na neki nacin ne demantuju sami sebe negodujuci svoje prethodne postupke (iste one koji nemaju veze s mozgom) i onda se pitate sta oni u stvari misle. Svojim delanjem (akcijom) vrse atak na druge ljude, a sa druge strane reaguju braneci se od onih slicnih sebi. Po ovoj definiciji zakljucujem da je moj razred vrlo aktivan na svim ovi poljima.

-napomena: likovi i dogadjaji su stvarni;
-mesto: skola;
-vreme:skolski odmor;
-tema: idiotska, drugim recima trac;
-zrtve: neduzni ljudi;
Dakle, dve BFF stoje, Nike krpice (pretezno roza boja), mesec decembar, ten avgustovski. Jedna je MeetZa koja je glavna u svemu tome i ona je uvek u pravu (cak i kad nije); druga je njena sledbenica koja bi mozda i bila neko dete da nije zapocela druzenje sa ovom, te svim silama pokusava da je prati i kopira jer joj je, mislim boze moj, uz nju mesto u "visokom drustvu" zagarantovano.

MeetZa: Vidi Branka b00bawi sXto sam k00pila torbu, tata mi dao kintu, samo 25 hiljada. Kazem mu ja, daj cale, nije to p00no.
Branka: Mhm, bah je wrX, gde si je uzela? Prelepo ide uz tebe....
MeetZa: Pa naraWno, za najbolje samo najbolje. U Nike-u, k'o da ne znas gde ja uWek k00pojem.
Branka: Mhm, i ja isto.
MeetZa: Jao fujcXina, vidi onu sta je obukla. Kinezi, kinezi, hahahahahhihihihihihhi.
Branka: Hhihiihihii.
MeetZa: Gl00pacXa. Pojebala se s onim pacenikom na nekoj wEEkendici.
Branka: Juju, trac trac.
MeetZa: A ona njena drugaritZa rugoba fuXetinaa, pa nije joj dobro...
Branka: Uzas, uzas, mi smo je elita, je l' da???
MeetZa: Joj moram da te b00bim tako pametnu. Mwaaaaaa.

posle skole - facebookingovanje;

MeeTza: Moj zXiWot moja stWar <3 <3 <3 OgovarAsX me? xWala na reklami ja tebe neetJuuu. wOliM moG decXka nAj wIsXe... (srca su obavezna, iako nemaju nikakvu svrhu).

Komentari

Sehr gut +++ ... sWAkA chAst xDD ... Nazalost ovakvih iz primera je sve vise... x/

Bwawo mawena pwoosetj :*****
<3 <3 <3 <3 <3 <3

Cekaj bre, pa ovo je valjda razgovor a ne Krstarica chat. Kako neko moze da KAZE "Gl00pacXa"??? Ili je ta stvarno naricala Gl-dvenule-pa-iks-a?

Taj razgovor se drugacije ne moze opisati. Za mene nema nacina. :/

Ok, glup sam. Odustajem.

Niko to nije rekao, ja samo nisam znala kako da docaram debilizam tog razgovora. Tvoja opaska je opravdana.

Jeeeee, ja sam u pravu. :))))

Volim ja tako da zakeram i da trazim greske, ne obracaj paznju na mene. Nemoj da ti moje kritike sputavaju dalji rad. :)

A i meni hrani dusu da ispravljam nepismene u govoru i pisanju, ali polako se odvikavam. Nije lep osecaj kada te svi "hejtuju" jer se pravis pametan. :/

minus od mene,zato sto ne razumem sto ti "hejtujes" njih? pa valjda si ti iznad njih? zar ti one sluze kao referentni objekat po kome ti uzdizes sebe i svoju inteligenciju? za mene ova definicija eto bas ima malo veze s mozgom.. pozdrav

p.s. ne trudi se da me ispravis za veliko slovo,razmak iza zareza i ostala sranja jer ovo nije mesto gde zelim da istaknem svoje gramaticko znanje,jer me za gramatiku na internetu bole usi

Ne "hejtujem" ih i ne sluze mi kao referentni objekat po kome uzdizem sebe i svoju "inteligenciju".

P.S. Mislim da razmak iza zareza i nije gramaticka greska.

pozdrav

pa tako ispada,jer u fazonu "koje su to glupace sa njihovim mwah bubim i ostalo" a vidi mene kako pazim na gramatiku i to,ja sam inteligentna.. i za kraj hejt na fejsbuk,ne postoji rec na srpskom pa cu je reci na engleskom.. jednostavno "lejm" no dobro,to su "my two cents."
poz

Лејм = Труло, бедачки, безвезе?

Ja sam trula, bedna i bezveze. :/

blago povratih u usta samo od chitanja razgovora... podrzavam "hejt" dotichnih kajavusha i prepechenica u potpunosti...primera svuda u buljucima...meni samo nije jasno kako bre neko pusti da mu dete postane takav kreten(a valjda ni oni nisu nishta bolji, 'bem li ga :/)

Znate kako, meni samo krivo kada njima tatica obeca avion samo ako poprave ocene da dvojku, a ja kad dobijem 4 imam zakazabo kod psihologa. :/

nista ti ne znas...

to se u mom kraju zovu kompleksi,ali recimo da mogu reci trulo umesto lejm

Koj' вам је пимпек, баш је океј дефиниција. Чак је кул и што је разговор дочаран зиљоабецедом. :)

ti samo znas o nekoj umjetnosti da pricas

Da, ljubomorna sam na njih i nabijaju mi komplekse. Bice da je to.

pa da si intelektualka,kakva zelis da se predstavis, ne bi te bilo briga za njenu torbicu od 20.000 i to sto je njoj dovoljno 2 u skoli,nego bi bila ponosna na sebe i na svoju pamet,al eto ti si dosla ovde da njih "ishejtas" kako bi nama pokazala kako ti nisi kao one,nego si pametna i inteligentna sa svojih 16 godina.. zato sam rekao da je to lejm iliti trulo,inace nemam nista protiv tebe nego ne volim te,da ne kazem,kvazi pametnice koje jedva docekaju da nadju nekoga( u ovom slucaju ovaj sajt ) kako bi tu osule paljbu i osecale se inteligentno nadmocnije

Jest', vredja me. Moram nedje da s' istresem.

..i taj sarkazam je truo,da ne kazem lejm.

Kurtonska, izlizana tema o ziljavim pickama za ciju picku bi pola ovih nedojebanih hejtera sa sajta (sebe ne iskljucujem), prodalo dusu mracnome Luciferu. Ogorcenost jedne adolescentiknje, zbog cinjenice da zenskoj celjadi danas ne treba upotrebljiv mozak, koliko prometna picka za uspeh u zivotu.

Sve na stranu, ako je OVO MeeTza: Moj zXiWot moja stWar <3 <3 <3 OgovarAsX me? xWala na reklami ja tebe neetJuuu. wOliM moG decXka nAj wIsXe... bilo gde zaista napisano, ne mogu da odolim zabijanju iskrene pluscine, jer si podelila ovu genijalnost sa nama. Hahahah, skocio mi SELFESTIM ko babi pritisak kada u dvoristu Ozrena Soldatovica eksplodira bomba. +++++

Da, zaista je napisano. :/

Hvala. :)

I hvala sto pomenuste ime Ozren. Obozam to ime, deda mi se tako zove. xD