Prijava
   

AirMax reperi

Kretenski izrod pravih repera i hip-hopera,persone rodjene između 2000 i 1985,gadna stvorenja koja se gnušaju tekstila i pamuka,ne izlaze napolje ako na sebi nemaju 100 evra plastike i sintetike,i pritom slušajuci rep(uglavnom ovaj domaći,kretenski,ali bogme i strani ako cuju da se to sluša),i sramoteći iskonske repere,koji bi ih ubili kad ih vide i/ili čuju,samo da ih više ima u dragoj nam majci Srbiji.
U slobodo vreme nabijaju definiciju po teretanama,smišljaju svoje baronske poduhvate,i vezbaju Desanku Šakić.
Naravno,najgori primeri ovih odurnih debila se uzdignu i postanu idoli novim naraštajima mladih,koje uče da treba da duvaju travu(koju,naravno,u životu nisu pomirisali,a nekmoli okusili),da treba da se huliganišu,i naravno,da su seljaci ako se na sahrani/rodjendanu/doceku nove godine/božiću/provm kontaktu sa vanyemaljskim životom ne pojave u airMax tikama.

Komentari

ova definicija je posebno posvećena bratu thazz duggu,koji se ubraja u one ređe

To Smrade jedan! Svaka cast! Svi su oni gangsta reperi kojima su idoli 50 Cent, Puff Daddy, Soulja Boy, Lil Wayne, Cvija, Rasta i drugi debili! Za legende poput Tupaca, DMX-a, Biggijea, Eazy E-ja, Rakima nisu ni culi.

Furaju utoke i kuje, a picku i pistolj u zivotu nisu vidjeli. Glume da su mafijasi, a od roditelja traze pare za izlazak. "Voze" nabrijane automobile, a po gradu su sa skuterima, i ako ih sjebu idu kuci placuci roditeljima.

Tekstovi im se sadrze od you nigga ima boss, moja trava, ti pod zemlju, tvoja picka meni pusi, ja ti mamu rusim itd.

Na lomacu s njima!

Omiljeno/+

Svaka cast,genijalno! + i omiljeno!

Druze ima izuzetaka,al za vecinu si u pravu.