Prijava
   

Airmax

Po mom mišljenju, obične patike, na koje se lože napaljene i nafurane klinke (14+), koje nisu ništa više nego prodavanje vazduha. Prazninom u djonu žele da izraze prazninu u glavi.

Drugarica (izuva se na sred časa pokazujući najbližem biću koje ima oči) ajoooj tačkicaaaaaaaaaaaaaa!!!!Jel vidiš ovo malo ovde?!
Profesore mogu li da izadjem u wc hitno jeeeeeeeee!!!
Prof.: Idi Starčevićka.
Ja: Ova il je blesava ili ne znam šta, mojim čizmetinama do jaja ugazim u blato nit mi je žao nit me svrbe gore pomenuta jaja što sam ih isprljao. Jednostavno, danas je kod devojaka statusni simbol airmax.Ned`o Bog da ih nagaziš!!!

Komentari

Air max su sranje najveće koje je izmišljeno...

Najbolje je: truperke zimi,duboke starke kad je jesen i proleće,a plitke starke leti...

Ma...Tako je taj njihov nafuran fazon, koji niko ne razume, misle, ako izbace sise da su sad ribe.Nije to uopste bitno...

Takođe je air-max je sportska obuća koja bi trebala da olakšava sportske aktivnosti a ne da ih nose nafurane ribe...

Za par hiljada više volim da kupim dobre kvalitetne patike nego neke pretrpane nekim sranjima.Pre 50 godina devojke su nosile opanke.

Er max su super patike i jako su udobne i imao sam ih jako davno,pre nego dsto su postale statusni simbol devedesetih.Danas bih izdvojio pare za njih...nikad ,a mozda ni tad!Trenutno na trzistu ima dosta jeftinijih,a dosta lepsih i boljih modela,koji sluze za nosenje,a ne za pokazivanje.

Ja zbog nekog bola u peti kupio Reabok, sa malim vazdušnim jastučićem na đonu i neverovatno mekim jastukom unutra. Kad sam u njima peta kao da lebdi u vazduhu. Nije Nike jedini sa tim jastukom, oni su samo to isfurali za budale. A to o loženju na firmu, to je već za sociološki traktat. I psihijatrijski...

O tome se radi.Kupuju zbog toga da bi bile ono kao ribe al zamalo.

о, како вас само не мрзи да више пишете о тим јебеним патикама
ја мисллим да су ове дефиниције прејебале и чак нориса....