Prijava
   

akira

Jedan od prvih animea na Zapadnom tržištu. Kažu da je, kada se prvi put pojavio u američkim bioskopima, zafrknuo čak i Diznijeve crtaće po zaradi.
E sad, neću da vam pričam o čemu se radi. Glavno je da znate da je žanr naučna fantastika i da se radnja odvija u daljoj budućnosti u Neo-Tokiju, gradu koji je nikao na ruševinama Tokija posle 3. svetskog rata.
Ima mnogo pucnjave, ratova bandi, tipova sa ekstrasenzornim psihičkim sposobnostima i jedan sporedan lik po kome je nazvan film, a koji se ne pojavljuje do samog kraja kao deus ex machina...

Komentari

Ja mislim da taj Akira ima neki ogroman mac i mora da ga zavitla da bi nekoga utepao, a on je kao proklet(jebem li ga dal mac ili Akira), mislim, tako mi jedan ortka objasnio...

Jok... niđe veze ;)
Inače, molim moderatore da obrišu sliku, kliknuo sam na sliku, ali je defka bila izbrisana, pa sam napisao svoju defku za Akiru, a koja nema ama baš nikakve veze sa postojećom slikom.
Fala na razumevanju :D

U stvari, ne znam kako je u stripu, pošto strip nisam čitao, ali sam čuo da se drugačije završava... Ali baš da koristi mač, nešto nisam siguran :)

Pa da ga jebem, ja se na te crtace i stripove ne palim, samo sam cuo tako, ja jedino volim South Park i Simpsonove.