Prijava
   

Album slika sa mature

Pocinje uvodnim slikama maturiranog pulena samog u kadru, u krupnom i sitnom planu, od pozadi, od napred, zumirana faca, stikla, frizura, akcenat na torbicu/nakit/sat i sl. Kod zenskih neretko sa ruzom u rukama, kod muskih sa casom viskija bez leda. Tu se umuva i poneka slika sa ozarenim roditeljima, sestrom, tetkom, bratom od strica ili komsijom.
Onda posle poziranja na i u kolima krece sesija ispred datog objekta (Hayat, Expo, Holiday Inn) sa ili bez pratioca, na slikama su u ovoj fazi pored kezova ucestale i koverte sa ulaznicama.
Dalje, ulazak, jedna sa obaveznim pratiocem, jedna sa razrednim, jedna gde su svi. I obavezno jedna sa najboljim frajerom/ribom u generaciji.
U sali, grupna i pojedinacna nazdravljanja za stolom cesto sa ukrstanjem ruku. Poljubci. Zagrljaji. Igranje na stolicama. Suze.
U nastavku albuma primecuju se pokvarene frizure, razmazana sminka, skinute kravate, isflekane haljine i kosulje, pijani profesori, ali nema veze vidi se da im je lepo.
Album se zavrsava slikama sa Lukasa, neke devojke se presvukle u trenerke, poskidale stikle, uzele sakoe od muskaraca. I dalje se nazdravlja i luduje. Napolju dan, svima podocnjaci i osmesi na licu. A najslabiji na slikama klonuli i spavaju u separeima.
Jos par komada gde cepate deset upola s' lukom u lokalnoj pljeskarnici, i taram! Eto uspomene za vek i vjekova.

Komentari

Bravo,ja sam tu toliko napredovao da nisam ni nosio aparat na maturu :)

Ja imam 2 slike sa mature. Ali ima i tih sa po 40 slika. Koji ce im to kurac kad su vec bili tu. Da su slike necega gde nisu bili pa i 'ajde.

Ja nisam bila na svojoj velikoj maturi, a da sam bila ne bi mi tesko palo ni da imam 200 slika:) Sa male imam 10ak, i sada mi je zao sto ih nemam vise. Uspomene, Tulu, uspomene. Kakve god da su uvek se raznezis. Al bole tebe uvo, sta ce tebi uspomene kad si latino bacje. Ti si uspomena sam po sebi:)

Meni je zao sto nema vise matura, ekskurzija i skole. A slike k'o slike, nemam od tog nista. Mada nije lose to sa raznezivanjem, juce sam video Fernanda da place, probao sam i ja, nece. Mozda su mi samo te slike falile... :))

od reci do reci.. svaka cast +

imam mozda 15-ak slika te veceri, ali definicija u potpunosti uokviruje radnju sa slika. svaka cast +