Prijava
   

... ali nije ništa strašno dragi!

Obavezan nastavak rečenice "Čuknula sam kola"

Žena ulazi u kuću ; "Čuknula sam kola (psihološka pauza i posmatranje moje reakcije) ali nije ništa strašno dragi. Samo sam se okrenula da vidim gde mi je tašna i odjednom u suprotnoj traci!Pa Marko nam je kum,nemoj tako da me gledaš, očas posla će da ispravi to krilo,a i far nije skup...
Hvala Bogu, imali smo tada "Juga"...

Komentari

Svaka čast, kola su kriva, naravno.

Zasto zene nikad ne povuku rucnu na semaforu kada traze nesto na zadnjem sedistu, ubi me ako znam.
Moj auto je jednom sam od sebe uleteo u izlog. Izlog prodavnice gde je radio moj drug. Javio mi je samo da je video registraciju mog auta na policijskoj prijavi na stolu kancelarije.
Autu nije bilo nista. Ali sam morao da se pricepim za staklo 2.9m x 6m.
Oce to tako. :)

@Che-Vu
Ovo iskustvo samo potvrđuje moj post.

MMmmmm meni se to desilo dva puta.
1. Zagledala sam se u izlog i dotakla renoa ispred sebe. Iz tog reno ja izleteo besan pas,zvala sam muža. Srećom, bio je na 5 minuta od mene, pseto se smirilo, dala sam mu pare i ćao.Tad samo vozili juga pa je naša šteta bila zanemarljiva (estetski i finansijiski)
2.Pre godinu dana me na Brankovom mostu udario s guza , dok sam stajala u koloni na semaforu,neki smlaćen tip. Šteta je za mene bila poveća (nema veze, kasko se isplati), a on je zdrobio prednji deo auta. I dalje nisam sigurna da nije bio naduvan jer nam je alko test bio negativan. I tada sam zvala muža. A i on svoju devojku.

Mislim, kad sedesi ozbiljnije čukanje, mora se pozvati muškarac jer on deluje umirujuće na pseta i degenerčne napaljene tipove. Ko vozi taj greši.Kod mene je 1:1.