Prijava
   

Ambrozija

Nedavno se pojavila u našoj zemlji i niko joj ne zamera što je KOROV, već svi besne zato što je ALERGEN...
Sreća da imamo takvu biljku pa možemo da je okrivimo za sve što lekari ne umeju da izleče...
Sreća je što smo pacijenti koji im se uporno javljaju, čak i kad nam ne pomažu. Izašli bi oni na kraj ....ali, ta ambrozija im je načisto sjebala znanje.

Kako to da ta čudesna, takoreći misteriozna biljka nije ranije okrivljena za pad nataliteta, učestalo obolevanje od srčanih bolesti itd.
Šta će se desiti ako ambrozija odluči da živi u drugoj državi?

Komentari

+
Ako ambrozija donese takvu odluku, ugasili smo.

Ne znam ko si, ali si prolupao načisto. Moj sin je alergičan na ambroziju, a ti si mogao malo da izguglaš o njoj pre ovog pisanja.
Od mene ništa ni + ni -.

@Nesa maja je seka a ne bata

Nisam glasao pa ne znam.

Dušo, Nešo, i moj sin je alergičan na ambroziju, polen, kućnu prašinu i sl.

Trebalo bi da slini i kija ILI da pije lekove. Lekovi rade ovo :sprečavanje degranulacije mastocita(to pokrene lavinu zvanu alergija) pre nego što počne sezona cvetanja, naravno terapija se uzima kontinuirano..(govorim o lekovima tzv "zapadne" medicine)...i uz put arčiš druge organe.
Postoji jedna začkoljica u medicini, i u svim drugim naukama: treba krenuti od UZROKA, a ne od povoda (ambrozije, polena prašine).
Pošto mi se pristup "ambrozija" nije dopao, našla sam druge metode, druge lekare.
Kakve?
Kompetentne i neprepotentne. Takvi doktori su u stanju da iskombinuju biše "vrsta" medicina i da ti reč ambrozija postane sinonim za jedan sindrom "ambrozija je kriva za sve".

By the way, moj sin je sada dobro.