Prijava
   

Animal rescue

Američka organizacija za borbu životinjskih prava koja ide po kućama (zbog zabrinutih komšijskih drukara) i otima vlasnicima svoje najmilije : pse, mačke, veverice, hrčke ... uz obrazloženje da se nedovoljno brinu o životinjama.

Ameri su najpažljiviji narod jer su dlake na kućnim ljubimcima iste dužine, nokti su kod pasa i mačaka uredno posečeni, temperatura u prostoriji boravka životinje je idealna a hrana je kao da dolazi kraljica Viktorija - uprkos tome što je pola sveta gladno i žedno baš zbog "pravde" amerikanaca a da ne spominjemo njihove demokratske ratove gde su pola svetske populacije istrebili.

Pitam se samo šta bi bilo kad bi došli u Srbiju na neko seosko imanje ? Verovatno ništa jer bi za psa mislili da je vuk !

Komentari

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa, primer je pobedio!!!!!!
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Ne znam da li misliš na policiju za životinje?
Ako zaista gledsaš animal planet onda znaš u koliko lošem stanju su kućni ljubimci koje oduzimaju.Ne vidim šta je loše u tome da spasiš životinju kojoj preti sigurna smrt.A komšijske drukare?Pa ovde komšiluk neće da druka ni one što svoje ukućane prebijaju od batina,a kamoli nešto drugo.Ovde su ionako gradjani ti koji su drugog reda i žalosno je to što neko društvo brine više o svojim životinjama nego ovde društvo o svojim ljudima