Prijava
   

Antena

Reinkarnacija barske mušice u najsavršenijoj formi. Kako ni sami boemi danas nisu više tako česti, Antene su tek posebna priča. Pojavi se možda jedan po generaciji da je dovoljno osjetljiv u Sili i postaje jedno sa osobljem i inventarom lokala. Poznaje kako stvari dišu na subatomskom nivou, kako ni fizika kvarkova ne može da objasni. On zna sve, od priloga u pljedži koju Šaban naručuje, zna i kad je ko povratio na sto za bilijar, bio je tu kad su upali bajkeri i Mići konobaru nos pretvorili u dvogrbu kamilu. Njemu, naravno, niko ništa nije rekao, jer on je sveto biće, arbitar. Ma vidio čovjek sve, zna savršeno u bocu kako stvari funkcionišu i praktično je u stanju da gleda direktno u Matriks.

Kafe bar Osmica, pola sata pred otvaranje, novi konobar za šankom

- Jebem ti i ovu slavinu, ko je ugradi, u trista peršuna!
- Mali, još ti na mlijeko mirišeš. Moraš to sa osjećajem.
- Joj, čile, nemoj sad i ti. Pola sata se bakćem sa ovim i neće da ga jebeš, ne mogu da iščupam bačvu, a treba gazda da dođe sa punom uskoro da instalira.
- Aj pomjeri se malo da ja pogledam.
- Samo izvoli.
...
- Probaj sad.
- Vidi! Pa bila je maloprije potpuno prazna, a sad opet puna. Čiča, fala ti ko... Ček, đe ode?! naginje se nad šank i razgleda ali nikoga u lokalu nema
- Šta je ovo, krautrok ploča iz Kaknja? Otkud se ovo stvorilo najednom?!

Komentari

hahah, vrlina. ali ovaj nindža twist na kraju .++

zaboravih da kažem da je mali kasnije provalio da mu fali jedna cigara

Odlično napisano. Kao i u prethodnom komentaru koji sam ostavio kod psikhomd-a, sviđa mi se tvoj stil pisanja i osveženje ste ovde na defkama.

Fala čovječe. Jebiga, još uvijek imamo šta da kažemo, pa valjda je do toga.

У праву је Џони. Већ ти на 20-и-кусур-ту дефку цепам плушчину, у то не ону танку, већ опасно дебелу. Само тако настави.