Prijava
   

Anti-reklama

Najbolja reklama.
Dobra vest daleko se cuje,losa jos dalje.

Sad i moja baba zna ko je Ejmi Vajnhaus,zna da je bila pijana i nagudrana na koncertu,zna ko joj je zavrsio gudru,takodje zna da je otac od Ejmi pre pedes godina ukro sladoled..

Komentari

Хахахаха, ово ми се свиђа, само ако шупци не обришу. +

Ko si ti da pričaš tako o EJMI!!!???
NIsi joj do kolena.

Daleko sam ja od njenih kolena,njena su u vodoravnom polozaju a moja junacki koracaju kroz ovaj zivot bez droge,alkohola i ostalih poroka koji su poznati tebi Bobi Braune i ljudima sa kojima iste konzumiras,tj.ljudima sa kojima se druzis!!

Кмету! Твоје поимање света се своди на пиво пред задругом и општење са припитомљеним животињама. Уметност није прошла кроз твој заселак, осећа се доовде! О испичутурама са којима трошиш кисеоник свету, касније...

Đole_Sarajevo, u pravu si! Ejmi je drogašica!

Mozda kroz moj nije,ali kroz tvoj jeste sigurno.I to umetnos koja je napravila bum u zivotu mladog Gorstaka sa obronaka da ne pominjem koje Gore,coveka koji postere Vesne Vukelic Vendi drzi pored ikone a kasetu,ponavljam kasetu,od Jami fura i dalje u autu.Shodno tome,ne smatram da ovaj razgovor vodi bilo kuda,posto svoje zoofiliju isticati javno i to optuzivajuci druge za pomenutu radnju nije bolesno vec da ne kazem cemerno i jadno.Vadi se ti na pomenutu narkomanku kolko oces,vido si je jednom u besplatnim novinama sto se dele,pa sad oces da da zadovoljis kosmicku pravdu opravdavajuci narkomaniju,svoju i gore pomnenute.P.S.Sve to treba na glogov kolac da se ne povampiri!!!

Ево га још један...

Narkomančina i lopovčina, pi! Dokle ćemo izdržavati da nas drogaši iz zemlje proklinju, pitam ja vas?

Đole_Sarajevo

Đole nije Sarajvo, nego Đole Rajlovac

pazi malo

Malo je zbunjujuće, da proste žene i đeca, pogoditi pravu riječ.

Sve to treba na vreme u konc logor,pa nek tamo rade sta oce jedno drugom.
Direktore,brate po igli Bobija Brauna,idi vataj zmaja,ne valja kad si strejt,ne mogu te poznam..ZIVIJO GTD,trezveni druze!!

Vidim i dalje lamentirate nad svojim jadnim oblicima života...
Ejmi BOGINJA!

Ja ne vidim ko ovde lamentira nad svojim zivotom,ali dobro znam da je Ejmina majka za njom lamentirala i to jako,sve nesto kontam da je i za vama,njenim obozavaocima,pustila koju suzu,jer zna kakva je bagra slusala njenu nadropiranu kcer.SMRT EJMI I SLICNIMA,ZIVIJO BUREK(sa mesom naravno,pita je sa sirom)

Idi obriši masnu bradu, paore! ČIZKEJK rules!

Bolje masna brada,neg' mastan analni otvor. #bobilgbt

P.S.U tvom slucaju Dzizkejk ruls!

pih, sve latentni gejovi @djole_sajlovo i nik ti je gejkast!
Pankeru!