Prijava
   

Aro

Sinonim za srećnu porodicu,za svakoga ima po nešto. Firma koja proizvodi sve i svašta i budi maštu svakog kupca kako li im izgleda fabrika u kojoj sve to proizvode. Uglavnom ga nalazimo po megamarketima gde nas usrećuje sa svojim asortimanom i cenama.

odlazak u Metro:
brat već otvorio Aro kokice,baba našla kvalitetne Aro zimske čarape,ćale se zalepio za Aro brusilicu,a deda pokušava da nađe Aro pivo i ne može da veruje da još i pivaru nisu uključili u pogon...na kraju se zadovolji Aro štapom za pecanje.

Komentari

hahahahaa, to je živa istina. Taj Aro proizvodi sve!
+

covek,Aro nije firma...nego metro-ov robni brend...i ne postoji aro fabrika...vec metro ima ugovore sa odredjenim proizvodjacima,koji za njih to proizvode...naravno,za najnize cene na trzistu...ali,to je cena postovanja sa jednim od najvecih trovinskih giganata u Evropi...pogledaj malo bolje na deklaraciji...pise "za Metro cash&cary proizvodi.........."...takve brendove imaju svi veci trgovinski lanci u Evropi...Migros ima Budget...Coop ima Prix...pa cak je i "univerexport",lanac marketa iz Novog Sada napravio svoju "bash,bash" brand...

Mislim da je bolji onaj K plus:)))

mada ima i dobrih stvari