Prijava
   

Asi Muga

Nači to je sentencija skojom mi saigrači prilaze dok se raduem zbog postignutog pogotka spola terena, a koja se nastavlja predikatom bombastičnosti vrste: zabo, gruno, puko podno prečke a ništa manje i - asistiro ko na tacni. Sigurno jedna od češće izgovaranih rečenica iz tog nekog fudbalskog žargona.

Apsolutno da su mi to često govorili a naače je kad smo igrali protiv Gelzenkirhen Šalkea Nula Četri iz Gelzenkirhena , prošlo fazon dvajs sekundi i posle jedne ubacivke, goša kreno distrčava i metodom glavomet pošalje loptu na četres pet metara od gola ali ne lezi vraže tu bio Stankela pozicioniran metodom formacije i kasam je zavatio punom vrste volei a lopta leti preko svih igrača, dvanejsti igrači pali u neveru, i samo GOOOOOOL!!! MAMA MIAAA, BELISIMO STANKELAA! Eto neverue a Zaneti baja kreno trči ko da je on matiro al ceo tim u glas Asi Muga muno tamo neko dobacue Asi Muga dao po voleleju a komentator skandira OOOO STANKELA SENZACIONALE GOOL! Krenu saigrači da mi čestitaju metodom grljenja i udaranja ćuški po glavi i ništa manje dupetu a ja trčim k dvanejstim igračima dotpozdravim ovacije vrste salve. Dobar je Stankela voli dočijuka sfanovima i podržava tu neku borbu za te neke dvanejste igrače koji su u ustanovama vrste kazneno-popravne. Ajde pa ljubi Stankela iz fešn vikovima pretrpanog Milana!

Komentari

Ваљда ћете се сморити за 4 године од овијех фора.

Nerazuem, sigurno da moš da proveriš ovaj prekaljen go spola terena posredstvom interneta vrste youtube.com! Ljubi Stankela!

Сисај Станкела, оћемо КУМАРУ!

ПЛАГИЈАТ ПАНТЕЛЕ!!!!

Dakle moi bivši kolego, sigurno da nisam plagijat mog manje poznatog a tolko voljenog kumare Pantele, ja ovako skumarom govorim i sigurno da pišem za svoju neku dušu, malo da se razteretim od napora vrste trening. Sporcki pozdrav!

Станкела, врати се на прави налог, смара овај..

ej ne trolujte...svejedno je napisao dojajno...brao stankelo kojigodsimi mudo bio...

Gotivim ovakav stil pisanja. U omiljene podobavezno!