Prijava
   

Assassins Creed igrice

Kreatori ovih igrica maltene su stvorili toliko detaljnu alternativnu istoriju. U svaku moguću rupu tj manje poznate, 'senkovite' događaje u istoriji oni su uspeli da uklope teoriju zavere, u večnom ratu Assassina protiv Templara. Ovo je toliko dobro osmišljeno, a i dušu dalo za nas Srbe koji smo lovci na istorijske zavere...

A: E ludi me više ovo oko Kosova, em nešto mi seremo, em NATO, em šiptari...
B: Ma ne, to se nastavlja rat Assassina i Templara... znaš, čuo sam da su Templari pomagali Turke 1389. da bi se dočepali 'dela Edena' koje su Srbi čuvali tada... znaš, Eciov pradeda se borio na strani Srba!
A: Ajde ne seri molim te!

Komentari

Assassin's Creed jebe kevu!

I onda Dezmondoje ulazi u Animus, kreće u sjećanja svojih predaka, da shvati gdje su Turci uštekali komad Edena. I da, Ecio je bio živ 1389.. Inače genijalno su osmislili priču, ja sam sve počeo kontati u drugom dijelu..Prešao sam sve 100%, sve glyphove, sve tajne poruke sam očitao..Sada Brotherhood da nabavim, i Revelations kad izađe..

Naravno. Jeste, grafika je super, i gameplay, ali od priče koju su stvaraoci igre napravili može da se napiše roman od 1000 strana! Priča je glavni deo AC, maltene su uspeli da me uvere da je Da Vinci bio Assassin!

Sada Brotherhood da nabavim

Podhitno, igra objašnjava, dobar zaplet.

Priča je glavni deo AC, maltene su uspeli da me uvere da je Da Vinci bio Assassin!

Meni je ubjedljivo najbolji Nikolo Makijaveli, njega kada sam ugledao u drugom djelu igre oduševio sam se. Pojavljuje se naravno i u Brotheroodu, meni je inače jedan od omiljenih istorijskih likova, i u neku ruku ''idol'' ili makar čovjek kojeg mnogo poštujem, i zato me je sa njim Ubisoft oduševio.

Revelations će da bude neviđena boleština. Altair se vraćaaaaa!!!! +