Prijava
   

Astralna projekcija

U ezoteriji to je neka skroz zajebana sposobnost napuštanja svog tela i gledanja samog sebe.
Ovi ezoteri ili kako se već zovu, tvrde da to treba da se vežba, da prolaziš neke nivoe, pa ne znam kad spavaš pa sanjaš da spavaš i sanjaš, a svestan si da je to san, e onda možeš da izvedeš tu astralnu projekciju. I tako nešto skroz sve zajebano i teško.
U stvarnom životu potrebno je samo da napraviš debelo sranje i astralna projekcija je tu.
Prosto, u tom trenutku sranja odnosno kad ukapiraš da si nešto zgovnao, kao da se tvoj duh odvojio, gledaš sebe i vidiš da si napravio sranje i vidiš sebe i pitaš se šta si uradio. Astralna projekcija, bez vežbanja.
To vam je ustvari ono čuveno AU koje je majstor Života, koga je maestralno odglumio Zoran Radmilović, toliko puta izrekao.

gađaš ekran, on puca, ti pomisliš AU, a kao da to nisi ti uradio, nego neko drugi jer ti nisi tu, u stvari jesi ali ti si samo nemi posmatrač, a taj ekran je neko drugi sjebao...
.
.
u trenutku ti izletela psovka a onda i pesnica u oko panduru...
.
.
zoveš komšinicu na kafu, sa sve jebačkim osmehom i ugledaš svoju devojku kako ti stoji iza leđa...

Komentari

ПРОФЕСОРСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОМИЉЕНО!!!!!!

Е, ово је Вукајлија коју желим да читам кад нема сленга...

Prosto, u tom trenutku sranja odnosno kad ukapiraš da si nešto zgovnao, kao da se tvoj duh odvojio, gledaš sebe i vidiš da si napravio sranje i vidiš sebe i pitaš se šta si uradio. Astralna projekcija, bez vežbanja.

Невероватно...

Ћале, ја ти дала минус... ово је једини минус који сам ти дала, ако се не варам...да л' сам ја то ноћас претерано надрндана, или ме уништавају ове глупе дефке којих има к'о плеве, не знам. Углавном није ми се допала и то ти је...
Иначе не бих ово радила, али пошто те готивим јако, ред је да кажем зашто мој минус...

Марина, ае да се уозбиљимо. Без увреде, али ово пише човек од 38 година, а ти имаш 16. Није ово за свакога( не дирам ти интелект, причам о годинама, искључиво), нити је написао да буде комерцијално, ово је за пар људи који ће скапирати мало дубљу поенту, а чекам да се огласи да видим да ли сам у праву... Није да се правим нешто паметан, само сматрам да сам довољно матор за овакву зајебанцију :)

Dank hvala...:)

tatino nije drama bre...ni meni se nešto ne dopada...nekako napišem za 5 minuta a posle me mrzi da popravljam, a nisam zadovoljan...otkud znam...možda treba počnem kao moja ćera..napišem na papir a proverim, ispravim..ali mrzi me...:))

Dank otprilike...bem li ga ja kontam šta sam hteo da kažem...nije da sam zadovoljan kako sam rekao ali kontam...vidim i ti...poznat ti je osećaj...možda tatino još nije doživela tu astralnu projekciju...:))

Е, видиш, ја сам задовољан. И знаш зашто? Зато што ниси пицанио него као и увек, избацио из душе, како су мисли текле. Као Чича некад... Можда смо аматери, али ипак знамо да филозофирамо :)

Наравно, Дане, разумем шта хоћеш да кажеш, а притом нисам ни неозбиљна, него сам вечерас лошије расположена нешто...небитно ово што си рекао баш само потврђујеш оно што сам хтела да ја кажем, можда се нисам лепо изразила можда ме ниси сконтао, није ни битно, бар мени...:)

Ћале, ма ја рекох само да кажем шта и како...а шта кажеш права ћера ти пише тако а? Морам да кажем, показало се као прецизно али у мом случају не и ефикасно, у свом том исправљању изгубим залет и мисао, није то то...;))

Ја сам једном доживео астралну пројекцију. Али праву. :)

Prolazim kroz takav period. +

Џими, жешла сад!

Не лажем, озбиљно. Умал' нисам умро.

Ае, сад да те не молим шурнаест пута, причај... Копка нас све.

Ne seeeeeeri! I kako bilo Dzimi? :D

e Džimi i ja, odnosno bio sam ubeđen da jesam...ali sam bio mlađi i bavio se tim pomalo...jebo me Basara i Društvo malih biciklista i Sveti Gral..tu sam se napržio i krenuo da čitam te ezoterije...:)) dileja..i leg'o popodne i tako..posle ispričao burazu šta sam video on kaže sve tačno..s tim što su oni, to neko društvo njegovo bili glasni i možda sam ih samo čuo u polusnu i istripovao se...

neka skroz zajebana sposobnost
ezoteri ili kako se već zovu
I tako nešto skroz sve zajebano i teško.
prolaziš neke nivoe

Ovakvo definisanje obožavam. Za majstora životu i AU, svaka čast, sve u svemu sve si razbio. Omiljena.

Ма, негде сам већ писао на Вуки. Мрзи ме да пискарам опет опширно. Све у свему, дојајан осећај. Претходно сам умро у сну, па доживео вантелесно искуство (ненадјебив осећај, лаган си као перо), па се вратио у одједном у тело (то је било мало болно) и био парализован извесно време, па дошао к себи после пар минута. :)

Свако је ово доживео, не требају ти године за то, али мере бит` да није контљиво. :) Маестрално написано, земљаче!

Идеш у курац... али ја не могу да поверујем у такве ствари, јебига...

jebote Džimi isto..ja sam bio ubeđen da sam se istripovao...i sad mislim možda jesam, možda nisam...samo jednom mi uspelo..posle se cimao masa puta ali ništa...

Џими, им`о си мини инфракт. :)

Hahaha, ne verujem ni tebi Javke, a ni Dzimiju. Sta ces skeptik sam. A sto se tice te astralne projekcije bez vezbanja, mislim da je Jaganjac ovde sve objasnio. Plus inace, a sad stvarno na naravoucenije. :)

http://www.youtube.com/watch?v=6jbksf28l7c

ja bre vežbao Smorena..bavio se tim najozbiljnije...kažem ti da ni danas nisam siguran...:) ono, ako budeš slobodna da probamo zajedno...:)) e morao sam, štaš...

Нема ту у шта да се верује. То се једноставно деси људима у неком тренутку, некоме и више пута, неко уме то да контролише.

Ahahahaha, moli se da zavrsim sa matematikom, pa da vidim i to cudo! Secam se da mi nesto jedna zena pricala kako joj se telo uzdiglo i videla je sebe kako spava, a onda se pojavila u paklu i videla drugaricu koja se ubila kako kuka u nekom sumpornom jezeru... More da l' je citava il' nije, ne znam, al' da je religiozna od tad- i te kako jeste. :))) 'Ajde pozz i tebi i ovom ludom kralju ovde sto nece da te zaposli kao dvorsku ludu, nego k'o blagajnika, mamu mu bezobraznu. :)

More da l' je citava il' nije, ne znam, al' da je religiozna od tad- i te kako jeste.

Зашто би ико нормалан постао религиозан после тога?

valjda Džimi zbog ovog pakla i jezera sas sumpor...a pazi ja te prizore tipa pakao, raj ništa nisam video..samo ono kuća, oko kuće, dve ulice dalje proleteo i vratio se...sećam se nekog ćoška i kao na ćošku ortak i riba..pitam ga posle, kaže jeste bio tu dva sata sa tom ribom kenjao...

Зашто би ико нормалан постао религиозан после тога?

E to jeste. Zapravo, ona to tumaci kao dobronamerno upozorenje od Boga, a sad, zena je prilicno obrazovana, mozda je prolazila kroz neki tezak period, pa joj to palo k'o kec na jedanaest, "okreni se religiji i bice ti super" stav, sta ti ja znam.
A el se uplasi kad si bio paralizovan? :)
Jos jednom pozdrav. Al' stvarno.

A el se uplasi kad si bio paralizovan? :)

Уср'о сам се, искрено. И осетио сам како ми срце убрзано лупа од страха. Срећом, брзо је прошло.

Jebo te, sve sami primerni ljudi. Samo ja jadna glupa i obicna. :)
Salim se, prozivam po inerciji. :) Svidja mi se defka, plus.
Ne doziveh nikad astralnu projekciju, ali je keva imala dve klinicke smrti, pa je pricala o slicnim stvarima, mada je delovalo mnogo bolnije.
Tako da verujem u sve i svasta.
Svejedno, defka je bas dobra.
Ono, nisam matora ko Dane i Javio, da ne kazem da jos i izgledam ko da mi sesnaes', al' nebra' neko iskustvo usput, da mogu sa ove dede da se vrljim u kontemplativne visine. :)))

Добрана! +++

Poznajem ženu koja zaista ima neke psihičke probleme i uzima lekove. Kaže da joj se dešavalo da tokom spavanja izađe iz tela i može da leti po kući. Prvi put joj se desilo kad je imala oko 18 godina, poverila se roditeljima, oni rekli u fazonu: Ma sanjala si. Ali to se nastavilo, roditelji joj rekli da ne priča o tome (u fazonu "ne lupetaj, pomisliće da si luda"). Mnogo se plašila. Kasnije se udala i odbila dete ali se ovo nastavilo. Prestala je da se plaši i da eksperimentiše, da leti iz jedne u drugu prostoriju ali kaže da napolje ne može nikako da izađe. Nekad joj se desi da joj se mozak probudi, otvori oči, ali par minuta ne može da pomera telo koje još uvek spava. Z tom trenutku vidi svoje ruke, krevet, muža, pokušava da ga dozove, ali ništa. Tek kasnije se potpuno probudi i može da kontroliše telo. Doktori su rekli da je to neki poremećaj sna.

o vam je ustvari ono čuveno AU koje je majstor Života, koga je maestralno odglumio Zoran Radmilović, toliko puta izrekao

Ово ми се много свиђа!
Одлична дефка

Predlagah ovo par puta, a vidim da se nisam upisao. Maestralno, maestralno

Moglo bi ovo da se odabere...