Prijava
   

Astrologija

Način da se "dođe do 'leba" metodom frljakanja astronomskim izrazima, otkrivanjem novih astronomskih objekata na sred emisije i veštinom zagovaranja lakovernih građana da ostanu na telefonskoj linije što duže, jer će im se neko uskoro javiti.

-Dobar dan, kažite.
-Konačno da se neko javi. Ovde Petar iz Negotina, 19.6.1972. (sami znaju šta im treba)
-Dobro Petre, šta vas zanima? (da ih pita da ponovi datum rođenja ne bi znali)
-Interesuje me period života u narednih mesec dana.
-E ovako Petre...
LJUBAV:
_____Pulsari iz galaksije Aurora B21 jasno ukazuje da ćete u naredne 2 nedelje upoznati neku dragu osobu, mada Fobos osciluje na svojoj putanji oko Marsa, što govori da to neće biti tako srećno poznantsvo, ali jedna crna rupa koja se nalazi nedaleko od planete Kobol ukazuje da će neki drugi faktor očistiti te oscilacije. Postojanje tamne materije jasno implicira da tu neće biti sve najjasnije, dok jedna sunčeva korona podstičući solarni vetar ukazuje da će biti dosta topline u tom poznanstvu.
ZDRAVLJE:
_____Krive sjaja koje smo juče radili za neke komete ocrtavaju vaš EKG koji je može smatrati savršenim i veoma pouzdano se može zaključiti da nećete imati problema sa zdravljem.
POSAO:
_____Neočekivana aktivnost Ortovog oblaka ukazuje da ćete biti bombardovani kometama, tj. silnim papirima, ali međuzsvezdana prašina koju čisti solarni vetar ukazuje da ćete se savršeno lako izboriti sa tim problemom.
Sve u svemu sledi naporan ali veoma zanimljiv period vašeg života.
-ČOVEČE!!! JA SAM OŽENJEN, IMAM DVOJE DECE, SRČANI SAM BOLESNIK I PENZIONER!!! Kako je bilo šta od ovoga moguće.
-Hvala, sledeći. (ko te jebe, dovoljno si dugo bio na vezi)

Komentari

pa ti si bolji astrolog nego oni p(l)acenici,... jeste sprdnja se uvek vezuje za astrologisanje mada za pravu astrologiju ne znam bas... :)