Prijava
   

astrologija

masonska disciplina ispiranja mozgova. dospela na srpske televizije još od čuvenog transvestita kleopatre preko raznih sektaških časopisa poput trećeg oka. obično se njom bave muški prevaranti željni seksa i pipanja bolećivih i napaćenih žena ili samoprozvane žene poput kleopatre koje hoće da napakoste drugima svojim nakaradnim savetima poput ''ti nemaš pravo ni bogu da se moliš''. pored ovih, astrologijom se bave i tajni agenti kgb-a, jedna od poznatijih među njima je vidovita zorka u saradnji sa miljom vujanović.

''astrologu veruj koliko i siromašnom jevreju. astrolozi se bave samo jednim: iskoriste sjaj zvezda da te zaslepe i uzmu novac, pa ti lako posle proreknu da ćeš biti siromašan.''

delić iz ''masonerija i javne masonske discipline''

Komentari

А па нећемо се тако играти сретене.. Шта имаш противу астролога??

шта ви астролози имате против нас људи? то ја вас да питам.

сретен

sretene ovo je prvi plust koji sam ti dao....

Откуд ти знаш да сам ја астролог, питала сам чисто информативно.. :)

осетим грешне људе на километар. дар од бога.

сретен

a kako znas da je ova Milica na kilometar od tebe?...i to je neki dar?

javio

искрено да ти кажем, та слика те одала. па да, ви астролози само постављате питања ''информативне природе'' и онда нам испричате све оно што сте добили у одговорима. кад бих рекао шта све имам против, мене би спалили на ломачи, уместо тих лажних пророка. увек страда онај који превише зна. а астролози не страдају јер ништа и не знају, логично.

сретен

срејо, кад ћемо имати ту част да видимо још који одломак из вашег дневника?

цара

нажалост, ограничен сам на само три дефиниције дневно. много је тема, а мало времена и простора. али потрудићу се да већ сутра избацим одломак из дневника. лепи поздрави!

сретен