Prijava
   

Avanturista

Svaka budala koja u stilu Ber Grilsa, smara televizijski auditorijum kablovske televizije, svojim vratolomijama na motorima, snoubordovima i slicnim urutkama, sve u cilju da sebi podigne adrenalin, a preko toga i pasivnim gledaocima. Samo velika je sansa da se osakati i pogine.
Nemam ja nista protiv Ber Grilsa (mada volim da ga pljujem i psujem,Man versus Wild), a ni protiv zanimacije sa motorima i slicnim. Al pokazivanje toga kao neceg naucnog, je u najmanju ruku sou biznis pa tek glupost.
Mnogi ce za ove reci da su avanturisti, al ipak svi znamo da su retardi.

Sta radi bre ovaj?
Pazi, kad se spusta snoubordom u aktivan vulkan.
Koji retard...
Nije to retard, to je avanturista.

Komentari

Najkretenskija scena sa Gilsom: uskace u smrdljivu mocvaru i objasnjava taj smrad, kako nikad nije bio smrdljivji i blabla. Pa sto uskaces konju?

@crying knife
Ne znam, al mene on mnogo nervira, a ja nerviram ostale kad se skupe a na tv-u neko ostavio njega da smara s nekim glupostima, hvala na razumevanju...i dobar primer s i naveo.

NAVELA...al nema veze... Slicno kao i sa Rej Mirsom. Covek u celoj epizaodi prica kako se u sumi moze napraviti dorucak..te neke salate od maslacka, sok od breze... klinac palac..i na kraju epizode izvadi cajnu kobasicu natakari na raznjic,sa paradajzom(rezanj cajne rezanj paradajza). Idioti preplaceni. Radi se o tome sto je ceo svet postao nesposban pa se divi onima koji umeju da ponesu kobaju u sumu.

Јооој ако Домина види да јој дираш Гилса :)))

Pa kad je nemac pojma...Treba Domina mene da vidi kako jua lepo umem da prezivljavam u sumi...Snalazim se bolje od medjeda.

@crying knife
izvini za taj sitni propust...

Super ti je i primer s Rejem.