Prijava
   

avril lavigne

MTV-jevo čudovište čije ime ne umem da izgovorim, mada nije ni vredno truda. Neki neuspešni pokušaj miksovanja raznih stilskih pravaca što u odevanju, što u mutici. Pokušaj da se stope u jedno mainstream i underground kako bi MTV objedinio sve i držao 100% monopola u plasiranju muzičkog (ne)ukusa.

Komentari

a što, baš je slatka :(
ko šećerna boles u poodmakloj fazi xD
+ sestro!

Ejvril Lavinj bi trebalo... mada ko jebe i nju i njeno ime : )

Pa kad je tako slatka vodi je kuću, a nas slobodno pozovi u svatove :D

šta li je kod nje underground samo me zanima? ona nije ni U od underground, a kao mainstream je najobičnija girl-band-went-solo "pevačica" koja kmeči i tipičan je MTV retard pop-kvazi-rock sa sk8 klinčurijom kao ciljnom grupom. to što glumi neku polu-goth-kao-neki-šatro-metal-cicu ne znači da je imalo underground. ona je samo tužna realnost onoga što MTV i slične medijske stranice guraju kao Pop muziku.

eh, da, palac gore za defku.

Pa o tome i pričam, sve muzičke underground pravce staviš u blender, pa naliješ sa puno, puno ljiga-popa i to ti je MTV style, na isti način su dobili i emo sranja.

hey, ne diraj mi EMO, sad ću da se sečem hehehehe :-)

pa, ako ćeš realno, bolju bi muziku Avrilka pravila kad bi je neki žešći poklonik (ili još bolje član) nekog Porn Grindcore benda "isteslačio" par puta. ali, to je samo moje "skromno" mišljenje. hehehehe I am evil, evil I tell you, EEEEVIIIIIIIIL!

Ja mislim da njoj fali malo droga.

Њој фали мало више дроге. Не претерано јаке, али сваки дан пре јела по шмрк и ће супер да испадне... ЏД

meni je najzanimljivije kako kod dlz na defkama cesto ima 6 glasova i 76 komentara :)

Pa kao u skupštini, po ceo dan se raspravlja o poslovniku :D