Prijava
   

avril lavigne

Stara iskusna muzicarka ciji najveci podhvati broje i borbu za siromasne i gladne u Svajcarskoj,kao i triologija filmova matriks koji su njena biografija.
Nerijetko skromna i blage naravni,Anvil ne voli pominjati da je radila muziku i tekst ne samo sebi za sve svoje albume vec i poznatom Bob Dylanu,Bob Marleyu i ostalim diletantima danasnje muzicke estrade,a njen rad je prepoznat i ocijenjen kao "Sve sto bi umjetnost trebala biti",ako je vjerovati pisanoj rijeci britanskog "Time"a i srpskog "Groma".
Trenutno je na proputovanju kroz Afriku sa Bonom Voxom s kojim radi na njihovom singl duetu "We cannot live like this" gdje ce se socijalizovati sa narodom afrike koji i ne zivi toliko lose.
Anvil ima i pozamasnu glumacku karijeru,navesti samo njene role u filmovima SkaterBoi,GrillFiend,Love is sex,i mnogi drugi.

Hejhejtiti,zelim ti bit picka
Hejhejtiti,nestonestonesto.

Komentari

hohoho sjajan primer +++

Nije loše, al mislim da si se malo zafrknula sa navođenjem Boba Marleya jer je on bio mrtav i pre njenog rođenja, ipak +++

Nisam,nikako:)
Bob Marley je umro jer ga Anvil nije voljela.Tu tragicnu smrt je opjevao Saban Saulic u pjesmi "Dodji Da Ostarimo Zajedno"

zbog groma sam dala +