Prijava
   

B92 Moderatori

Ekstremistička organizacija pod nazivom Moderatori B92, nastala genetskim inžinjeringom, njeni članovi su nastali kao produkt propalog eksperimenta ukrštanja gena Miloša Vasića, Nenada Čanka, Nataše Kandić, Sonje Biserko i Biljane Vučo. Spajanje ovako loših gena dovelo je do raznih deformiteta i mentalnih poremećaja kao i do veoma male inteligencije i velike agresivnost dobijenih primeraka.
Međutim i pored ovih nedostataka kod objekata je uočena dobra memorija, koja je verovatno nastala kao kompenzacija nedostatka inteligencije, tako da su se dobijeni primerci u početku koristili u propagandne svrhe, ponavljajući stalno naučene floskule, tipa, "Srbi su genocidan narod", "Republika Srpska je genocidna tvorevina" i sl, da bi kasnije njihovu urođenu agresivnost koristili na Forumu B92, kako bi uklonili sve one retrogradne snage, saradnike DB, i ostale zlikovce koji sablažnjuju vernike i skreću ih sa puta njihovog velikog gurua, koji do svojih vizija dolazi upotrebom opojnih droga.

Bogougodni forumaš B92: Gledao sam Insajder, pre neki dan, i sasvim je jasno da su u ubistvu Đinđića učestvovali Koštunica, Bakarec, Mica Trofrtaljka i članovi dečijeg hora Kolibri.
Skeptik: Ali čuo sam da je i Čeda imao neke veze sa kriminalcima pre ubistva
Bogougodni forumaš B92: aaaaaaaaaaaaa, klerofašisto, ubico, takvi kao ti su ga ubili, ti i tvoji koljači hoćete da namestite jedinom mislećem političaru, hoćete vi krezavi i prljavi, koji se nikada ne kupate da uništite nas misleću manjinu, aaaaaaaaaaa, trebao je da se desi 6. oktobar, da vas klerofašiste povešamo
Moderator B92: Skeptični, letiš napolje, neću da trpim tvoje uvrede i prostakluke ovde i tvoje fašističke izjave i netoleranciju

I tako skeptični je izleteo napolje, a ostali bogougodni forumaši B92 su mogli u miru i toleranciji da nastave sučeljavanje mišljenja.

Komentari

HHAHAHAHAhahahahah svaka čast! :)))

svaka pohvala 500+

E to je definicija! Bravo!

Bogougodni forumaš B92: Gledao sam Insajder, pre neki dan, i sasvim je jasno da su u ubistvu Đinđića učestvovali Koštunica, Bakarec, Mica Trofrtaljka i članovi dečijeg hora Kolibri.

Idi u kurac. Ne mogu da dodjem sebi..

Genijalno!

ja nikad u životu nisam bio na forumu b92. očigledno nisam ništa propustio.

Ni ja... Ali sad vidim da propustam svasta :))) Moram da odem da se malo smejem i na licu mesta:)
Skidam kapu autoru ;)

E stvarno ću da odem jednom tamo...Ja pojma nemam o tim takvim sajtovima.Nisam znao ni da postoje takvi tipovi.

iz kog je to udzbenika? :D

svaka cast na definiciji, upravo je tako.
jadni su.

њени чланови су настали као продукт пропалог експеримента укрштања гена Милоша Васића, Ненада Чанка, Наташе Кандић, Соње Бисерко и Биљане Вучо.

Od takvog ukrštanja ništa dobro i nije moglo da ispadne. Ne pravi se pita od govana.

hahaha! sto bi reko Tomas Man: "Ironija je zrnce soli koje čini upotrebljivim samo ono što se iznese na sto!" dakle problem b 92 moderatora je sto ne sole svoje jelo, nego nasu pamet! xDDD

100 плусева да дам на ову дефку било би мало.

И тако скептични је излетео напоље, а остали богоугодни форумаши Б92 су могли у миру и толеранцији да наставе сучељавање мишљења.

Завршни коментар је јебао!