Prijava
   

b92

Jedina demo(n)kratska televizija u regionu, ustvari jedina demokratska televizija na svetu! Gomila plastičnih,ružnih likova koja se finansira iz Sorošove fondacije,a naloge prima direktno iz Lenglija,koja takođe prezire sve što ima veze sa Srbijom,koja redovno snima dokumentarce o ratu u Bosni i Hrvatskoj koje su "Srbi izazvali" i za to dobija nagrade na poznatim festivalima u Albaniji,Tadžikistanu i Bangladešu,koja je uvek spremna da ugosti jebenog Ajron Bajdena na kafu, koja redovno šalje voditelje na obuku u prijateljski BBC i CCN a kasnije dobije isprogramirane robote koji se non-stop mršte i najoštrije osuđuju, u kojoj svaki dan u bilo koje vreme mogu da uđu pripadnici LDP i DS i promovišu svoju partiju i usput pojebu neku plastičnu muškobanjastu voditeljku...Bez greške!

Komentari

Auuuu ala ćeš se minusa nakupiti...
Ne sme to prijatelju, naglas da se kaže! Nikad neznaš ko ovo čita, u 'aps će da te oteraju! Pa dal si blesav, briši ovo dok neko nije pročitao, kažem ti opet, ne sme u Srbiji da se priča istina!!!
Nije ti ovo Hrvatska, pa da smeš da voliš svoju zemlju i svoj narod!!!

jes, al zato kad je Liga Sapiona, prebacis na B92! Ho ho ho...
zajebavam se, postoje neke stvari za koje si u pravu, a za neke Boga mi, nisi. necu te ocijeniti

izvol'te minus. Između ostalog, nisi pomenuo njihove humnitarne akcije, npr. davanja krvi, nabavka mamografa, upis davalaca koštane srži u nacionalni registar ...

pa dobro, te stvari mogu predstavljati i marketinski potez. Hocu da kazem kako ni to nije neko mjerilo. Po meni, najjace im je kad razotkrivaju Miskovice, MPC~usce, fudbalsku mafiju i sl.

Od mene +
Dobrodošao u klub...

Pa... evo neka bude plus
Njihova demokratija se ogleda u tome ste bezkompromisno podrzavaju DS. A i ogavno mi je sto pustaju sex i grad u 16h.
@Medicus: bravo za poslednju recenicu.

Od mene + i kada budem mrtav i beo davaću + na ovakve definicije! Bravo!