Prijava
   

Balerina

Posprdni naziv za drugara koji tripuje da je član brazilske porodice injo, kad god se igra fudbal. Ne znam da li tripuje da je Ronaldinjo, ili Robinjo, ali definitivno jeste iz te porodice. Mada, po meni, on je bliže retardinju, nego ovoj dvojici gore.
Kad god se igra fudbal, on puca od želje da se dokaže. Znači, ima želju. Ali, jebi ga.. To nije dovoljno da bi neko bio dobar fudbaler, ne?
Ima on te, što bi rekli flafičasti momci, sofisticirane pokrete, ali džabe kad zaboravi loptu iza sebe svaki put kad pokušava da odradi neku fintu. To stvarno izgleda lepo za oko, dečko jeste agilan i sve to stoji, ali ako ste strastveni obožavalac baleta uživaćete u njegovim ''čarolijama'' još više.
Kad se pije voda posle fudbala, mali prst je obavezno izdignut od ostalih.

-Vidi Lemija, pokušao piruetu, odradio siluetu, e!
-Hahaha, Lemi ćobra, loptu treba da šutneš ka njihovom golu valjda, a ne da pokušaš da zbuniš protivnika izvođenjem baletske predstave u solo aranžmanu, i onda namestiš svom golmanu sramotu kad ga primi kroz noge!
-Hahaha, ma pusti ga, on to da pokaže šta je naučio na treningu..
-Opaaaa! Šta trenira Lemi?
-Kako šta trenira?! Pa balet jeb'o ga ti, vidiš da se trudi da pokaže šta zna, a niko ga ne ferma 2 posto..
-Ne seri da si baletan, buraz?
-Nije, bre, baletan.. Već balerina!

Komentari

cesto ga koristim :) +++

Meni je jebeni mali prst izdignut. NESVESNO jebo ga ja! +

hehehe to je taj izraz.....i tako piju vodu :)))
+

ima ih, koristi se izraz, dobar dobar
*

danu, ne zvezda nego plus, prokleta sr tastatura

+

I ja pijem vodu sa uzdignutim malim prstom. Isto nesvesno. Ali može da mi se oprosti pošto je to tipično za žene. :)) ++