Prijava
   

Balzami Posle Brijanja

Proizvod koji shiroke evropske mase zele da nam uvale,i zamene stari,dobri,ALKOHOLNI,aftershave...to su one kremice,koje namazesh na sveze obrijano lice...iiiii....chekash...iiii...chekash...iiiii....ne peche...jebem ti to brijanje...koje se ne zavrshava vriskom ili bolnim krikom(u zavisnosti od stepena veshtine brijanja i oshtrine zileta)...moj deda chak stavlja rakiju posle brijanja(jebiga,rodilo....a zabranio mu doktor da pije,pa da se ne baci)...

svi mushkarci na sajtu znaju o chemu govorim...a mozda.........i poneka devojka...:)))

Komentari

ja poslije brijanja obično ne stavim ništa, čak ni taj alkohoni, samo dobro isperem, i nikad mi se nije ni osulo ni iziritiralo. U početku sam koristio neki after shave, kad sam vidio da nema potrebe, onda sam prestao

he he....vazno je da ne koristish ni balzame:)

Plusčina, sine, ko vrata. Pa to je lepo peckanje, slatke muke, a ne ona fensi, metroseksualna sranja, jednom sam stavio tako nešto i nikad više...eno, stoji avonov losion preko godinu dana.

jel onaj u sivoj boci???....imam i ja...nadam se da nema rok trajanja...:)

ne razumem zašto se odmah takvi proizvodi nazivaju metroseksualnim sranjem?? da li su ovde potpisnik definicije i još neki autori svesni da je balzam za posle brijanja namenjen ljudima sa osetljivom kožom? to nije metroseksualno sranje koje zapadnjaci pokušavaju da nam uvale, to je zaista koristan proizvod. proizvod čak ni nije fensi. potpisnik verovano misli da su sranja svi oni aftershave-ovi koji imaju prijtan miris, verovatno je i to fancy.
evo tebi jedna minusčina zbog glumatanja neke velike muškarčine i tripovanja da su evropske mase u nekoj misiji da nam uvale balzame za posle brijanja.
i da napomenem - ja koristim losion posle brijanja, da ne bude da sam "pičkica" kako to potpisnik definicije i još neki ovde žele da predstave ljude koji koriste balzame.

hahah, a boli istina...

samo jedna reč: brion

Ma nije u sivoj, u plavoj...svetlo plave boje...mada bi bolje bilo da je u roze boji, haha.

Žene se lože na dobar afteršejv...

Jbg, ne znam. I ja pre stavim neku alkoholčinu. Sad imam neku adidasovu "vodu", miriše ekstra.