Prijava
   

Bambi

Devojka koju biste voleli. Kada je vidite, ne prođe vam kroz glavu kako biste je brutalno taslačili kod tenkova na Kališu, nego kako biste je mazili, ljubili, držali za ruku i čuvali od vetra, da je slučajno ne odnese tako lepu i nežnu.

Zapravo, to je osoba s kojom biste delili cerealije i jeli zdravu hranu do kraja života. Kada pomislite na nju, u trenutku osetite jako osećanje spokoja. U suštini, ona vam je i najbolji prijatelj i neko ka kome hteli to ili ne morate da kanališete svoju ljubav.

No, kako to obično biva, život je nečastiva kurva, pa i bambijevo govno smrdi. Tačnije, i bambi ima manu. Sa bambijem se ne jebete, sa bambijem se vodi ljubav. Šta je tu loše? Pa ima jedna stvar, bambija ne želite da skrnavite svakodnevno, već samo povremeno, što bambiju ne odgovara, jer, verovali ili ne, i ona voli kurčevinu. Tako da upadate u začarani krug. Vi nju činite nesrećnom, a time implicitno i sebe, jer ona nije bilo ko, ona je jebeni bambi.

1 - Matori, ona likuša te gleda. Slatka je. Priđi joj.
2 - Ma jok bre. Meni večeras treba neka padavičarka kojoj ću da platim dve đus votke, i da je otkinem od kurca u vcu dok peglira dušu kroz nos, ostavim je nedojebanu, zapalim pljugu i nađem neku drugu sličnu njoj. Zajebi mi sada bambija.

Komentari

Može, može! Bambi je načisto na male mede.

Pojebo si babija antihriste...

Јок Јави, бамби се не скрнави. :Д

Da ti ja kažem nešto, ne volem te Bambije +

tri bambija za tebe lololo

Фала Главни! лололо

:+D
Preferiram plazma devojku, kao tip, a tvoja definicija je možda podjednako dobra.

Skoro kao plazma devojka, krštena.

U majko... Ovo je neka ona, proljećna bješe... +

Sunce mu jebem, mogao bih da se zakunem da je ova definicija starija. Ali to nije ni bitno kada je u pitanju odabrana. Davno plusirano.

Aaaaaaaa Santijago uništio si me, totalno me podseća na simpatiju :) + *

implicitno... svidja mi se naucni pristup kolega...

Sine, ovo je pogodak u živac. + *

Minus,
zar nije već imala neka ovakva gej definicija samo što se zvala "plazma devojka"? isti kurac
a i koja je uopšte forica s tim bambi i plazma i da se tako opisuju devojke koje su nežne i za ženidbu, totalno smarački ceo koncept poz

Pf nube, jesi čula za sleng. I nisu za ženidbu. Za gledanje su.

Au reme kako si bio mlad i zelen lolol

rimuje gambi, na definiciju bambi lolo

Heheh, što mi je simpatično kad dve osvedočene legende sajta evociraju uspomene, + na to i na defku

stidim se sto blejim na ovakvoj vukajliji sada..sa preistripovanim glavama koje nemaju pojma o duhu stare vukajlije..likovi koji su nekad predstavljali incident i odmah bili banovani..te tada pojave danas vode glavnu rec na sajtu..nekad nisi mogao bukvalno da postojis na vukajliji ako nisi bio kul..sada su takve glave moderatori..svi su nesto ozbiljni,nadrkani,bitni..nikad nisam video tuznije skupove ljudi nego ovde,osim po sahranama

Skečuješ ti boli te kara