Prijava
   

Bar mi daj i bananu

Jedan vid protesta, sarkastičan način da sagovornika obavestimo da smo svesni da nas pravi majmunom i da mu ujedno diskretno poručimo da obustavi dalje aktivnosti u tom smeru. Jer, ako je već tako, daj bar da ugođaj bude kompletan, pa da i režim ishrane bude odgovarajuć!

- E, ovo neće da mi se dopadne! Sačekala si me još u gradu, ni do kuće nisam stigao! Šta li si zaplanirala i koliko li sam na'ebao, pitam se...
- E, nemoj da si takav! Onako ja to, bilo mi dosadno pa malo prošetala i rekoh da te iznenadim, svog ljubljenog da sačekam... A ti tako? Dobro, 'ajde sad kad smo već tu, mogli bi i neku sitnicu da uzmemo.
- Znao sam! Pa, bar da sam stigao do kuće, nisam ni ručao, treba sad da crknem dok šipčim po gradu tri sata! I još dekintiran kući da se vratim!
- Nemoj da si beba, stvarno je jedna sitnica u pitanju. Ionako nam usput, možeš 20-30 minuta da se strpiš?
(cirka 3h i 45min kasnije)
- Eto, preživeo si i ovih malo više od pola sata, po mojoj proceni.
- Je l' imaš ti sat?
- Ne, lepi ljudi ne nose sat. Jeste, priznajem da sam malo više od planiranog potrošila, ali evo. Još samo dve-tri do pet-šest radnji da obiđem.
- Bar da si me i bananama nahranila...
- E, dobro si me podsetio, ponela sam ti jednu u tašnici jer nisi ručao. Pa, da ti ne padne šećer i... Šta ti je, što me tako gledaš?!

Komentari

"što me tako gledaš, šta oćeš od mene..."

dobra je

Јеботе, ти ниси нормалан. А рекли би људи фин чо'ек, наставник. :)
Мећите Тестиса у излог бре!!12`

Добар израз, све ваљано, мада ми помало друга половина примера усиљена, мог'о си мало да то тече природније. Но, плус, свакако.

Veverac, neki se iznenade kad čuju koliko godina imam, misle da sam tineidžer. A što se onoga "nastavnik" tiče... Kakvih ima, bar ovde u ovoj kancelariji, ja sam Ibrahimović :)

e, kad imaš toliko godina, onda bi trebalo da se sećaš ovoga:
http://www.youtube.com/watch?v=yqwqPne2JOc

na to me podseti ova poslednja rečenica primera

Nije baš diskografija po mom ukusu, verovaću ti na reč :)
Ne zameri, ume čovek da se unervozi kad u vožnji nagazi kočnicu i ništa se ne dešava... Pa, ako mi neki koment nije uljudan, ne psujte me baš odma', pliz :)

ma bila je zajebancija na tu temu pre 20 godina, nego tad nije bilo interneta pa nema taj klip, nego samo ovaj original...
reči mu dođu kao epilog ove tvoje priče

Fes' izraz, dao plus još ma telu defke.

E, dobro si me podsetio, ponela sam ti jednu u tašnici jer nisi ručao. Pa, da ti ne padne šećer i...

Ol inkluziv do kraja! +++