Prijava
   

basshunter

Šveđanin pederastog izgleda i pokreta, koji je idol mnogim štreberima, a muzičari (u pokušaju) sanjaju njegovu karijeru. Pravi muziku koja bi mogla da se klasifikuje u neki zarazni trance, eurodance ili kako ja to zovem - happy-gay-trance. Bio je retard u srednjoj školi, a postao je popularan tako što se malo zajebavao u programu za muziku zvanom Fruity Loops i izbacio pesmu pod imenom "Boten Anna" koja je o nekoj ribi koju je upoznao na četu preko neta. Pesma postaje instant hit i mega popularna u severnoj evropi, a on potpisuje ugovor. Pošto je "mega-talentovan" izbacuje još dve pesme koje su potpuno iste kao "boten ana", samo je tekst drugačiji. Jedna je o zaraznom modu za warcraft, o DotA-i na koji se svi štreberi i gejmeri lože, a druga je o nekoj ribi i zove se "all i ever wanted". I njegove ostale pesme liče jedna na drugu, tako da kad čuješ jednu, čuo si sve. Inače, pregledi (views) njegovih klipova na jutjubu se meri u milionima (pojedinačno po klipu), a njegova "najgledanija" pesma "now your gone" je jedan od najgledanijih klipova na jutjubu sa preko 61 milion pregleda u ovom trenutku :O !

Ali sve u svemu, njega baš briga, za par godina je postao jedan od najpopularnijih likova na svetu u elektronskoj muzici i postao pun kao brod, njegove pesme, moram priznati, jesu zarazne, a tek mu je 25 godina! Uspeh koji svako može samo da sanja, a da se ostvari može samo jednom od milijardu ljudi - Basshunter-u!

Komentari

interesantno, nisam znao za ove podatke :) +

naravno, svako ima pravo na svoje mišljenje... just asking :)

Ja prvi put čujem za tog...Hvatača basova.

pa eto vidiš, i ja sam skoro čuo prvi put za njega, pa me zanimalo odakle takvom liku toliko pregleda klipova i malo sam potražio! kod nas skoro i niko ne zna za njega, ali izlgeda da je popularan među decom iz EU dosta

Može tebi da bude ne znam ni ja koliko krivo, ali lik je ugrabio i iskoristio svoju šansu. Tebi ostaje, kao u "Kenguru" da u lokalnoj kafani, ili na Vukajliji, objašnjavaš kakav je on štreber i derpe, i koliko je iskompleksiran bio u srednjoj školi. Mož' samo da mu pljuneš pod prozor (što ću upravo da postavim kao definiciju). Šteta što ne mogu da lupim više od jednog minusa.

tebraaa pa ti si me skroz pogrešno razumeo :O
vidi zaključak, ja sam baš to rekao, meni se lično i ne sviđa njegova muzika, ali se divim njegovom uspehu!!

Nisam znao sve ovo :)
Prvo što sam čuo od njega je All I Ever wanted, a Now Youre Gone je bio mega-hit i kod nas.

Inače devojka koja se pojavljuje u njegovim spotovima mu je ujedno i verenica, bila je mis Norveške skoro, a takođe ne tako davano i (vrlo aktivna) pornićarka. E to polje sam dosta istraživao :O

Ne volim ga,ali mu zavidis. Pokusaj i ti da uspijes kao on,pa cemo vidjeti tvoj megatalenat. =)

pesma ima sada oko 85 mil..

za uspeh treba mnoogoo sreće, mnogo više nego talenta, a kao muzičar (AMAATEER DAAA NEUSPELI AMATER!!!) ne mogu da cenim nekog ko pravi elektronsku muziku... ako ti nemaš makar specifičan ili iskren vokal ili ne možeš da svtoriš neko osećanje koristeći neki instrument (NE SINTISAJZER NIJE JEBENI INSTRUMENT NEGO IGRAČKA, TO ĆE VAM SVAKO REĆI KO JE SVIRAO KLAVIR), taj za mene nije muzičar.
ali vi mislite šta hoćete :D