Prijava
   

Bečki Novogodišnji koncert

Tridesetprvi decembar je, novogodišnje veče. Nalaziš se u nekoj lošoj imitaciji od stana na Banovom Brdu gde te je doveo ortak ortaka od tvog ortaka. Ne znaš zašto si, koje pičke materine, tu jer znaš da bi se bilo gde drugde proveo 100 puta bolje, ali kao i za svakog novaka do tada, nisi se na vreme smislio gde ćeš za doček. Jebiga, šta ćeš. Počinješ nekontrolisano da piješ šta stigneš, nije ti važno da li je u pitanju neko prokislo pivo sa opuškom u limenci ili tečni fiberglas iz lavora.Poenta je samo - napiti se, i to što pre. Kako vreme odmiče i alkohol počinje da deluje ti primećuješ ljude oko sebe.Nikog živog ne poznaješ, oni ortaci koji su te doveli odavno su odatle zapalili i sad sigurno, veruješ, nešto natačinju. Iz nepoznatih razloga, verovatno inspirisan ovakvim razmišljanjima, svoj jezik stavljaš u usta ženske osobe koju trezan ne bi pipnuo ni govnjivom motkom ali, misliš, šta me boli kurac - ionako se ničeg neću sećati...U sledećem trenutku ONO stavlja ruku u tvoje gaće i počinje da ti dahće u uvo. Uzimaš još jedan gutljaj ko zna čega i u sebi misliš : kresnuću je, šta me briga... ionako je ona Svetlana ( bivša ; prim.prev. ) kurva. I dok otkucava ponoć i svi prisutni urlaju kao debili a neki baja baca petarde u gajbi, ti imaš snošaj sa ženskim detetom orangutana u tuš-kabini 1.5 x 1.5. Obilno povraćaš van šolje, i dok u daljini čuješ njen kreštav glas i pitanje je l' te ima na fejsu? odlučuješ da polako pališ odatle ( misliš, ipak nisam tol'ko janpi... ).Tri sata kasnije izlaziš napolje samo u nekom tankom duksu jer su tvojom jaknom obrisali neku povraćotinu u kupatilu. Nemaš kinte, nemaš pljuge, na Banovom si, jebenom, Brdu. Ideš peške malo, misliš, neko će već da ti stane.
I hoće - murija. Hvataš se za ličnu - jebiga, i nju nemaš - mali, glavati, alkoholisani drot ti lupa šamarčinu, bar ti je toplo po licu, gde živiš? pita, U Srbiji, preko mosta, dereš se kao majmun. Neki krupniji drot koji vonja na vinjak te ubacuje na zadnje sedište džipa gde pak smrdi na mokraću. Pitaš se : koliko je njih pre mene ovde sedelo. Nekoliko trenutaka kasnije izbacuju te napolje. Pošto si kao malo došao sebi, pitaš uličnu svetiljku koliko je sati i kad će prvi jutarnji. Nailazi autobus, ulaziš unutra, vičeš na šofera jel' ovo parni jel parni idu do moje kuće. Ispostavlja se da je dobri čovek tvoj komšija. Na Zelenjaku te stavlja na taksi. Taksista je raspoložen za priču : provod, a? aha... pičke,a? aha... mladost,a? aha... Želiš što pre da izađeš odatle strahujući da ne napraviš nešto slično kao anonimni nesrećnik sa zadnjeg sedišta džipa od par redova ranije. Sa prvim zracima Sunca stižeš kući i trudeći se da ne probudiš matorce ulaziš unutra. Ipak, ne uspevaš da do svoje sobe dođeš na dve noge. Uvlačiš se u krevet sa patikama i momentalno gubiš svest. Budiš se , čini ti se, 5 min kasnije, užasno te boli glava a u ustima osećaš ukus zagorelog prokelja - to znaš tako što ti se keva jednom zajebala. Odlaziš do kupatila da se umiješ i uspravljajući glavu nad lavaboom ugledaš svoj lik posle dugo vremena u ogledalu... Užas sećanja i fleš-bekova... Sve ti se vraća : i gajba i Banovo Brdo i ortaci jebači i zašto sam radio 31-og decembra i onaj opušak iz limenke i jezik i motka i gaće i Svetlana ( bivša ) i ženka orangutana i jakna i povraćotina i neopisiva hladnoća i otpale dlake i murija i miris zadnjeg sedišta i bus i taksi i prokelj i ...... prezireš sebe. Koracima ugašenog čoveka se vraćaš u sobu, želiš da brizneš u plač, ne podnosiš ono što jesi, pomišljaš na najgore i baš u tom trenutku kada misliš da ti ne može biti gore... tvoja majka :

- Sine, dođi brzo u dnevnu sobu.Počinje Bečki Novogodišnji koncert na RTS-u. -

Naravoučenije:
Kada god misliš da ti je loše znaj da će svakog 1. januara RTS prenositi jebeni Bečki Novogodišnji koncert.Možda ti bude lakše.

Komentari

Kralj!! U omiljene!

+ dobro je...odlična priča!

Je li ovo pisao neko iz Prve kragujevacke gimnazije? :]

Ti si lud jebote! Evo plusa, srce me je zabolelo dok sam čitao.

Prof je legenda, svaka mu je ka Njegoševa!

UBR: ovo gore da uramiš, Zyclon ne hvali bez razloga :))

Hvala, momcovi.

@ZycloN

Mene srce zabolelo dok sam pis-o :D

Bruce, fala na hiper-ultra-giga-mega poređenju al' da ne preterujemo...Jeadn je NJegoš, bre! pozzz :D

odlično napisano i zato +
ali, nisi baš morao da se sprdaš sa ovim koncertom, starije je to od svih nas

Hvala, paninaro a što se sprdanja tiče - brate, ja se bavim ozbiljnom muzikom profesionalno, to mi možda daje neko pravo :D A možda si i ti u pravu :)))

Ovo ti je NAJBOLJA - SVaka čast, ortak

Префосорски, јако живописно и пуно боја, од којих неке и нису тако живописне! Браво! +

Cenim, Niko. Davno napisano, sad me ti podseti :)

ti imaš snošaj sa ženskim detetom orangutana u tuš-kabini 1.5 x 1.5.

HAHAHAHHAHAH SUZE

Objašnjeno na više nivoa + i *

Ovo bi trebalo odabrati. Cijjenim da je svako muško ovo doživjelo.

Oj kako je ovo moćno. Ja bih ovo u odabrane. :D

Oj kako je ovo moćno. Ja bih ovo u odabrane. :D

I ja bi, brate, ali ne mere :))) Fala, ipak.

Isti kurac svake godine, jebeš mi sve!

Eo me ispred Opere, ne puštaju me da uđem a ja sam čoek koji štuca

šaznam,nije loše ovo :D +++

Jao, bre, depresivni smo... :) Sreća pa sam se juče lepo provela, sad ću da glčedam Šerloka, konačno sam isterala sve iz kuće. :P ♥Benedikt Kamberbah♥

izašle su nove epizode?!?!?!?!

izašle su nove epizode?!?!?!?!

Nisu, ali ja nisam sve odgledala ods ovih, oduševila me serija, i glumac. :)

sad sam se sjebala
premijera treće sezone tek na jesen..
bože....
uživaj, šta bih dala da mogu da zaboravim sve, pa da gledam opet.

A, brate, mnogo je lep, ima neobično lice i one jagodice isturene, jako mi se sviđa. :) Odlična serija! Još su mi dve ostale. :)

Ako mene pitate, najbolji "Šerlok" je definitivno bio onaj u Granadinoj produkciji, sa Džeremi Bretom u naslovnoj ulozi...al' znam da me ne pitate, tako da jebiga :)

Ako mene pitate,a ne pitate me, ovo mora na naslov. Em aktuelno em bruka dobro napisano! +++

Profe, ti si sad samo ljubomoran što nam je ovaj Šerlok lepši od tebe. :P Šalim se, dobro ga je skinuo ovaj glumac, a i lepo su radnju uklopili u savremeno vreme. :)

Jebote kolko je lakse citati tvoje stare defke nego nove, ja nove moram barem po 2-3 puta da procitam da bih shvatio, a ovo je bas lepa defka :D. Sto rece neko iznad kad pomenu Prvu gimn. pozdrav za Gocu (profesorku muzickog), koja nas sve podseti da gledamo koncert

Napredovalo se, šta ću lololo :)

Bez zezanja - ova defka je zaista u jednom komadu napisana, nisam je dodatno "brusio" nakon prve verzije. To je možda jedina obiljna ralika između mene PRE i mene POSLE. pozz