Prijava
   

Belgrade Beer Fest

Beogradska pivsko-muzička manifestacija sa standardno lošim izborom bendova,i pivom koje je po pravilu skuplje nego u nekim fensi beogradskim kafićima.

Naravno,ipak neću propustiti da barem jedan dan odem do ušća!

Komentari

ni ja ne slusham rok ali to ne znachi da je izbor bendova losh shtavishe izbor bendova je u fullu za ljude koji to slushaju.....

Ja slusham izmedju ostalog i rok u velikoj meri i izbor je krscina da nema gore. Gde su najbolji bendovi srbije: Disciplina, Obojeni Program, Str8 Jackin... Da nije Darkwooda i Kande Kodze, ne bi bilo nijednog bas dobrog rok benda. Prelazna ocena za jos 6-7 bendova i to je to. I mladi bendovi su svi neki jalovi tributi, mesto da dovode perspektivne bendove kao sto je npr. SARS. Jebala ih Galija i svi tribute bendovi, kol'ko god da ih je.

dovlinhose, ako ti ne volis Galiju, Generaciju 5, Van Gog, YU grupu (bili prosli godine), ne znaci da drugima nisu super. Meni su recimo "krscina" Disciplina, Kanda Kodza (?!) i ostali. Ali eto tebi su dobri. Tako da nije los izbor njihov, nego se mozda tebi ne svidja.
Razlika, dakle, postoji.

Ma, nemam ja nista protiv tih bendova, samo da malo zastupe i ''urbaniji'' i ''fosilski'' rok, i svi da budu srecni i zadovoljni. Mada, ako gledamo o uspehu van granica Srbije, Disciplina Kichme i Obojeni Program su neprikosnoveni (ne racunamo Van Goghovu MTV nagradu, s obzirom na to da tu nagradu nisu ni dodeljivali stranci nego nasi). Nije da vise postujem misljenje stranaca nego nasih ljudi, vec mislim da se YU grupa i dalje slusa samo zato sto su bili medju prvim rok bendovima, da Generaciju 5 slusaju samo zbog pesama od pre 20 godina, da Van Gogh vec deset godina prave sve goru i goru muziku, a o Galiji da ne pricam. Svi ti bendovi su totalno fosilizirani i uopste ne napreduju bar poslednjih 10 godina.

pressing da je svirao bilo bi do jaja recimo...
a mogli su i ove mlađane "indi" bendove da zovu da se malo i oni eksponiraju. da sviraju pred više od 500 ljudi jednom :)...

izbor bendova nije loš za one koji to vole.ali ne sviđa mi se raspored bendova po danima:npr svirao je kanda kodža pa posle film.prelaz je stvarno očajan.a da inače moram da pohvalim bend dubioza kolektiv koji me je stvarno oduševio))))))))))

ma, nije toliko problem što se tiče bendova. pazi, ulaz je besplatan, tako da ti nije krivo posle svirke da si pukao pare na ulaznicu za nezanimljive bendove (po nekom ličnom mišljenju). bilo je zanimljivih bendova, ali što kaže Orko, prelazi su debilni (KKKN posle Filma - mislim jbt. Filma - gde im oni padoše na pamet), a ni ostatak rasporeda nije baš sasvim logičan. ali, sve je ovo nebitno, bitno je da je to festival piva i što veća konzumacija istog. tada ti baš nije bitno ko svira, bitno je da se zezaš sa društvom. e tu si 100% u pravu - pivo je sve skuplje, proizvođači/distributeri/prodavači se trude kako da ti uzmu što više para. umesto da prodaju što veću količinu i tako usreće ljude (a i tako bi imali ogromnu zaradu) oni samo vide pare i ponašaju se kao najgore gladnice. to je ono najstrašnije. jebo ja takvo razmišljanje, da zaradiš i više nego što možeš po svaku cenu zavrtanjem ljudi. oni ni ne plaćaju PDV na sve to jer baš ne verujem da vode evidenciju za javnost koliko su buradi piva prodali i sigurno ne izdaju fiskalne račune. to je naša realnost - nažalost. rimljani su imali maksimu "hleba i igara", a kod nas je "preskupa hleba, dosadnih igara i jebanja u zdrav mozak napaćenog naroda i uzimanja mu poslednjih para".

Da, kad smo kod loših prelaza, najveći pajseri su likovi koji puštaju muziku između bendova - između Kirila i Cedrica Gervaisa - pank! Ja gotivim pank godinama, ali gde je taj majmun ubacio pank, apsolutno van ičega što ima veze sa kontekstom...

Свако има своје мишљење и укус. Мени су ,лично , ККН , Обојени програм и Дарквуд Даб "тродон-и-ракија" бендови, а са друге стране Келти и Атеисти су покидали. А Дадо Топић, Генерација 5 и Ју група нису за овакав хепенинг јер су спори брате... али опет то је само моје мишљење и наравно да су неки уживали на свирци горе поменутих