Prijava
   

Beograd (bi)je svet

Idejom "Beograd je svet", jedan mladić je prošle godine zadivio javnost. Naime, on je spojio kartu sveta i mapu Beograda, i tako dobio neka fantastična poklapanja: Atlantski okean predstavlja Savu, Novi Beograd i Zemun su Američk kontinenti, Zvezdara je Rusija, Konjarnik je Japan, itd.
Ovog septembra, grupa mladića je rešila da napravi novu akciju, pod nazivom "Beograd bije svet", i za samo par nedelja napravila fantastične rezultate. Velikom ljubaznošću su dočekali goste prestonice, i tom prilikom izrešetali Britanca, prebili navijače iz Francuske, pretukli kupca suvenira iz Australije i štanglirali jednog Libijca. Divna akcija - divni momci.

Br'te, eno neki čobani sede u kafiću, ima ih 10-ak. Aj zovi jedno 30-ak naših da im jebemo kevu, mamu im jebem onu francusku.
------------------------
Alo, ti buđavi, š'a tražiš ovde??
Australijanac: Sorry, I don't understand you. I'm looking for some souvenirs. Can you help me, please!?
- Br'te, ovaj ti rek'o da ti je keva kurva. Dođi 'vamo, mamu ti jebem...trš, trš, tras!!
-------------------
Matori, divi onog gancija, obuk'o muslimansku odeću pa misli da nećemo da ga prepoznamo, daj štanglu da mu jebemo kevu! AAAA, Srbijaaaa, ubij strancaaaaa!

Komentari

aaaaaahahahahaha !!!! + do neba !

tragikomično
+++++

Да ли да се смејемо или да плачемо? +++

++++
HAMMER SMASHED FACE
++++
Ako ovo ne bude definicija dana ja skacem sa onog mosta x)

Slayer, to je jaka pesma ;).

Samo u rečenici: "I'm looking for a some souvenirs" izbriši ono a :-)
Dobar.

Hvala, Insolent Hole :).

Pederi svih zemalja, uključujući i naše, izađite iz ormara pravo na ulice, i pogazite ovu stoku što na prvi pogled prolaze ko ljudi, ovaj šljam kome je batinanje slabijih jedina preokupacija životna.
Inače, + za def.

Beograd je svet od '96-te.
A ovi hrabri momci su tada polazili u školu.
Čist primer dejstva devedesetih...

@lud
Opameti se i ne opravdavaj...

@black_hole
Plus za tebe

@black_hole
+, kao i obično.
Lud je hteo da kaže da je "Beograd je svet" bila studentska parola iza koje smo išli u "šetnje" gradskim ulicama na velikim demonstracijama 96/97.
Što se tiče budaletina kojih je sve više među mlađim naraštajima, treba samo pogledati roditelje istih, i shvatićete da je u pitanju genetika. Kada dovoljan broj huligana bude završio na robiji od 20,30 godina, smiriće se i ostali kao bubice.

Uh iznervirala sam se dok sam čitala primer. Takvim idiotima stvarno treba zabraniti da hodaju ulicama.
+

mene je pre par dana startovao neki takav, u studentskom parku, na sred beograda, sa objasnjenjem da je beograd neonacisticki grad i da nema sta da trazimo tu i da ce nas izbosti (bila sam sa dvoje slovenaca)