Prijava
   

Beogradska Poslovna Škola

Pravna naslednica nadasve čuvene Više Poslovne Škole u Beogradu ( čuvene iz doba kada je direktorka bila neko mudo iz DSS-a koja je štancovala diplome za onu polovinu neobrazovanih članova dotične partije i zaposlene u državnim institucijama kojima je po novim propisima trebao viši stepen stručne spreme ). Napredak u odnosu na pravnu naslednicu je prepoznatiljiv i prihvaćen od strane Ministarstva republike Srbije koja, bez obzira na to koliko zakona u svakom upisnom roku bude prekršeno ( po konkursu škola prima 1900 studenata a onda naletiš na kolegu/koleginicu sa brojem indexa 2500++ :-S ), uvek izda akreditaciju za izvođenje nastave ( uz upozorenje, da ne grešim dušu ).

Nakon afere index, konačno je stanje korupcije u ovoj školi dovedeno na nivo prihvatljiv po standardima EU ( ili bolje rečeno, njene članice - BUGARSKE! ). Mada još uvek možeš da pljuneš lovu i legalno da je završiš.

`Ajde što nema knjige ispod 1000rsd ( doduše ja sam na poslovnoj informatici, retko koji profan i ima knjigu, sve nam dele u elektronskoj formi ),`Ajde što je prijava polaganja 700rsd po jebenom ispitu, `Ajde što je overa semestra 1000rsd, priprema za polaganje diplomskog 10000, polaganje diplomskog i izdavanje diplome 15000, al` zašto ste prestali da primate sve odjednom pa da samo dođem po diplomu nakon 3 godine???

http://www.facebook.com/profile.php?id=1172345708&ref=profile#/group.php?gid=294394430093&ref=mf

Komentari

cak i ja znam vezu za da se plati ispit tamo :) +

KOJI??? :D PEVAJ, OSTALO MI 4 DO KRAJA, MOŽDA MOŽE NEKI POSO DA SE ZAVRŠI :))))))

Eh...ovo su one što te nanerviraju jer si pošteno "izučio/la svoje" ili zato što treba tek da školuješ svoju decu.

jbg, raspad sistema :)

E Kokane svaka ti ka Njegoševa. Al' si je profajlirao za anale.

Ovaj je neki pametnjakovic koji "poznaje" situaciju u skoli. Slobodno reci da nam nista ne valja, ni jedna skola, ni jedan faks, nista.

Bogami ljudi tamo se nesto desilo, profani redovno na predavanjima !!!!!!!!!!
A jesete bilo tako kako Kokan kaže