Prijava
   

Ber Grils

Svemogući čovek koji ima toliku sreću i u pustinji i na Aljasci,a pritom ne dobija nikakvu pomoć od strane ekipe snimatelja. Ruku dajem ako oni ne cepaju pečenje i vino kad ugase kameru. Čovek koji će iz kamena iscediti galon vode. Skoči u slonovo govno i osveži se,a pritom u njemu nadje sendvič sa kulenom. Neće me čuditi kad jednog dana na aljasci nadje nov skuter za sneg,ili u pustinji nadje nov model Dacia Sandero.

Ber: I sada nailazimo na slonov izmet,njega ću iscediti i osušiti,a kasnije od toga napraviti vatru. O,i evo malo trave,a malo i kore drveta. Treba napraviti zaklon večeras,jer u pustinji često zmije vrebaju sa tla,tako da ćemo krevet napraviti na vrhu ovog Jablana. Jablan je jako zgodno drvo za koješta.
U PAUZI SE GASI KAMERA...IDU REKLAME...
Ber ( dok idu reklame) : Matori,vadi tu prasetinu i vino,žedan sam ko ker !
NASTAVLJA SE PROGRAM :
Ber: I sada smo našli padobran koji je jednom čoveku djubar,a drugome blago ! Spakovaću padobran,za kasnije,trebaće mi. Prethodno sam našao onu školjku dvokrilca (aviončića) ,i onaj motor od mlaznjaka. I evo je zmija ! I da ,to je zvečarka ! ali njen otrov sadrži toksine koji za pola minuta ubiju mamuta,a kamoli čoveka. Sada ću uhvatiti zvečarku pomoću ovog štapa i malo je baciti na žar. Ovu zvečku ću poneti sinu,da se igra jedničak. JEDE ZMIJU... I daaaa,zmija ima ukus kao piletina,ovo je delikates pustinje !

Komentari

Niko ne kaže da on ne jede i ne pije iza kamera.
On je u jednom intervjuu rekao da oni imaju bazu na mestu snimanja i da ekipa izlazi da snimi emisiju na 2, 3 . To je sve urađeno zbog kvaliteta šoua, inače verujem da bi on sam mogao da preživi od svog znanja.

U Snake nisam video,ja se izvinjavam. Ni na pamet mi nije palo da pogledam dal ima slicna defka. Sad sam gledo Berova sranja pa se setio da roknem na Vuku.