Prijava
   

Berklee

Obrazovna ustanova za muzicki talentovane osobe, koja je u poslednjih par meseci izgubila na svojoj ekskluzivnosti zahvaljujuci tome sto je primila Tašu Kojić kao stipendistu. To pokazuje da zaista svaka šuša može da ide na Berklee ako ima dovoljno para (jer iskreno sumnjam da joj je zaista sve plaćeno).

Nataša Kojić rešila je da na kratko vreme karijeru stavi u drugi plan i posveti se školovanju, i to u Bostonu. Naime, lepa Kebina kći je, kao što je Kurir blagovremeno pisao, upisala čuvenu Akademiju Berkli u Americi, te je sada došlo vreme da pakuje kofere i krene u samostalni život. Taša odmah posle Božića odlazi iz Srbije na duže vreme, a u Americi će se usavršavati ne samo u pevanju već i u komponovanju.

Ameri će biti odusevljeni njenim vokalnim sposobnostima, a narocito oralnim :)

Komentari

Stvarno je kesa taj Berkli juniversiti:)++++

pa ja stvarno ne znam kakav imaju oni arsin, kad je Tasa njihov materijal :)

po meni, njojzi nista ne fali, osim sto je kebina cerka

Ja do pre pet minuta nisam ni znao ko je ta osoba. Otišao sam na YouTube i video. Muzika joj je stvarno šit, ali devojka uopšte nema loš glas. Verovatno se i školovala, pošto joj je ćale afirmisan na tom polju. Mislim da ekipu sa Berklija ne zanima da li će neko da svira ovu vrstu muzike ili progressive metal kao Dream Theater.

Ali +, pošto mi se sviđa poslednja rečenica iz primera. :)

nisam ni ja znala pa sam se informisala i grozila!

Ne znam ko je ta riba, ali ne moze da bude losa ako je dobila stipendiju na Berkliju. Sto ce reci da je bolja od mene, (sto mozda i nije neka pohvala, al' ipak...).

a sada, najnoviji CD i kaseta - Nataša Kojić KEBA!

Pa ovo je grozno...

@ Jimmy jedna moja drugarica je polagala prijemni na beogradskoj muzickoj akademiji kad i Natasa.Kaze da nije mogla da uhvati ni prvi ton.Profesorka je popizdela uporno joj bukvalno udarajuci kamerton najglasnije sto je moglo ali nije pomoglo.

ja sam je jednom slusao uzivo, kompletan utisak je: ne peva lose...

Mislim da su nju na Berklee primili radi komponovanja...ali znajuci da ona "komponuje" svoje pesme...ne znam stvarno gde im je pamet bila.