Prijava
   

Beton

Mješavina pijeska, vode i cimenta.
Koristi se za mnogo štošta, a najviše za uništavanje prirode, jer je ima previše, tako da nam nije potrebna, samo je bitno da se sve izbetonira i da se naprave kafići u kojim mladi ljudi mogu da ronče.
Naime beton je znak razvoja, i buržujstva, jer šta će vam dvorište? Zar nije bolje izbetonirati sve to da može da stane što više automobila?!
Čemu velike plaže? Mnogo je bolje da se sve to pretvori u beton, da se i plaže izbetoniraju, jer tako je ljepše i privlačnije, zašto bi prljali noge u pijesku... Šume su bespotrebne jer je mnogo bolje napraviti neki ogromni market sa još većim parkingom.
Sve u svemu, što više betona, to bolje, jer će sve biti kao pod konac, ravno, i svi ćemo biti srećni i zadovoljni zbog toga, a prirodu ko jebe.

Komentari

moramo da se modernizujemo kao EVROPA,a ne da budemo ruralni :DDD

"Da se pitam ja bih betonir'o travu,i ofarbo tamno braon svaku vodu plavu.
Nekako bih probusio tanki sloj ozona,a zemlju bih zastitio kesom od najlona..." beton, beton, samo beton +

ma Budva mi dala inspiraciju... Nekad je to bilo lijepo mjesto, a sad trt... Nema ništa lijepo iskreno, samo betončina gadna

Imaš omiljeno od mene. Da ga je lako razbijati, pola ulice bi prekopao.

Ja imam sreću da živim na selu, odrastao sam ovdje, pa imam baš veliko dvorište, inače baš uživam u prirodi, i onda kad vidim to, nekako mi žao, a i bez veze je, bljak... Uništiti travu zbog betoniranja... Glupo, zar ne

Kako nije, glupost živa. Kao da sam prešao na drugu planetu kad odem u selo iz grada.

Samo se nešto bespotrebno gradi... Ne kažem ja, ne može sve da stoji onako kako je, ali nešto je pretjerano, brate...

А тек Бечићи... :( Онако лепо место некада... Да би дошао до плаже, треба да прођеш кроз лавиринт од бетона. Све руинирано, а црногорштина то папрено наплаћује. Извини, Марко, знам да си из ЦГ, али мислим на проморску стоку што уништи све живо и мртво.

*приморску

А тек Бечићи... :( Онако лепо место некада... Да би дошао до плаже, треба да прођеш кроз лавиринт од бетона.

Ja obično pod Budvom uračunam i Bečiće, tako da sam i za njih pričao. Nekada je to bilo prelijepo mjesto, išao sam stalno tamo i obično boravio tačno na plaži ispred sadašnjeg Splendida, znači, otkad se on sagradio, to je sve otišlo u beton, ali sve... Cijelo Bečiće, ili cijeli Bečići, ne znam ni kako se kaže, nebitno...

Cве руинирано, а црногорштина то папрено наплаћује. Извини, Марко, знам да си из ЦГ, али мислим на проморску стоку што уништи све живо и мртво.

Ma to i ja mislim, kad odem na more, idem šetalištem i samo psujem kako naplaćuju, jebem im mater, sramota bre... Bio sam skoro na Jazu, hamburger 2.5 eura, ej?!? a ja sa 5 eura idem na more, ma daj... Pričao mi je brat prije par godina kad je pomama bila tamo, platio je hamburger 4 eura čini mi se, a za piće da ne pričam, a sve to zbog izgradnje i novootvorenih kafića...

Ne znam koja je fora da odu na odmor u kafiće, baš mi je nejasno.

Ne znam koja je fora da odu na odmor u kafiće, baš mi je nejasno.

Тај рад. А најјачи су Руси који дођу на плажу, набију се под сунцобран, узму књигу (а сви имају неку књигу) и леже тако сатима. Можда једном оквасе ноге у води. :))

Aaaa to sam gledao, oni su mi prejaki :D
Ali ne miču se, imaju radijus od 2 metra i to je to, nešto progovore s vremena na vrijeme i svako svoj posa' :)

Marko konjino raspala, plus.

Cule, magare trkačko, fala ti :D

e jebi ga..opet se nisi javio na vreme...:)) +