Prijava
   

Beton

Ponos svih klinaca od devedesetih pa nadalje.. Svaki gradski klinac koji zivi u nekom kvartu ili bloku, dici se cinjenicom da je odrastao na ulici, na betonu... Ova titula se stice godinama od ranog detinjstva, od igranja sa ostalim klincima iz bloka pa sve do adolescencije, kada klinac, koji je u medjuvremenu postao tinejdzer, sa ponosom moze reci da je odrastao na ulici..

- Ma sta ti znas, ti ulice nisi video...
- Matori, ja sam na betonu odrastao, tako da, tisina...

Komentari

Znam brate kriva je drzava...

Ne, vidiš, kad ti čovek kaže-nisu oni krivi to znači da jesu. Jesu krivi, jer su nabedjeni idioti. Jer mere svoju vrednost po tome koliko im je asfaltirana ulica. Koliko sjeban sistem vrednosti moraš imati da bi se hvalio količinom betona s kojom si dolazio u susret?

Donekle je krivica na njihovim roditeljima, što su od dece napravili materijalističke picipevce i površne govnare, ali uglavnom je na njima samima.

Btw, treću sam generaciju Beogradjanin, al radije bih da sam odrastao na livadi na nekom selu nego ovde, svako malo pazeći da ne padnem i ubodem se na narkomansku iglu, da me ne uhvati neki pedofil i da me ne pregazi nečiji besni audi.

Daa,pa malo vise ljudi bi razmisljao tako kao to,da su na primer rodjeni u Svajcarskoj...Takav nam je mentalitet izgradjen,tj vecini mladih u Srbiji,nemaju za normalan izlazak u grad,nemaju za more,ne znaju sta je zivot,i jedina im je tema tuca i drustvo koje im cuva ledja...Poneki se izvuku tako sto nadju neki posao ili devojku al takvih je malo...