Prijava
   

Bez glutena

"Kupite ovo, imaćete keša, vezu na VMA, plavokosu švalerku-grudi petica, a deca će vam imati dvorac u Malom Mokrom Lugu, sa sve pola Afrike na kapiji!" Otprilike način na koji prodavci reklamiraju svoj vanvremenski, sidu leči proizvod, sa super atributom, bez glutena. Đovak jede mesni narezak bez toga nečega i bez hleba. Kupite. Molimo vas.

Najkul od svih "bez", pojačivača kupovnog nagona. Bez aditiva je previše šturo, bez konzervansa prevaziđeno, a bez glutena je novo i flafičasto. Nema veze što taj lepo upakovani proizvod, na kom, fontom 200 piše da nema moderne kuge, razarača brakova i mesnih zajednica, možda sadrži neke simpatične dodatke. Npr. emulgatore, tako zajebanog imena da pros narod uopšte ne pomisli da se od toga može dobiti rak kože, pluća, komšije ili postati radioaktivan. Jebeš ti što je bezbednije cirkati hlorovodoničnu kiselinu uz fudbalicu i bosti se u venu osiromašenim uranijumom, nego uživati u ovom sveobuhvatnom otvaraču čula dok se češeš trećom rukom po oku na pupku.

- Mr. Proper, odličan za glancanje ispovraćane kujne, skidanje šminke sa lica i penisa, sredstvo za kontracepciju i odličan kao slavsko predjelo!
- Izvinite, ali zar to nije za pranje i ribanje kuće?
- Bez glutena bre!
- Upakujte mi 300 komada!

Komentari

Пао минус од мене... После дуго времена... ЈБГ

Дао сам плус али те стварчице без глутена су за људе који имају алергију на исти и могу да рикну ако дођу у додир са њиме. Проблем око тога је што је много њих умислило да има то обољење па гњаве са тиме и посеравају се по стварно болесним људима.

Nesto kao barsunasto sto je bilo pre

Ja sam stavio *
Odlično i duhovito napisano, tako da sam uživao čitajući uz kaficu :)

Пао минус од мене... После дуго времена... ЈБГ

Zna se ko mene hejtuje ;)
Ono, možda je vreme da uzmem bolovanje što se pisanja tiče.

Covpa, znam ja to, ali ljudi misle da su sad svi alergični na to. Ako toga nema, to je super zdravo. A nemaju blage veze šta je

Joj,ima jedan što se preseravaaaaaaaaaaaaa nabijem ga na tuki....
Doručak,vrišla i čaša jogurta 2 parčeta leba.
Raci čupka sredinu ne jede koricu.
Šta radiš to šabane!!?Pitamo ga,
Ma brate,znaš,ne jedem gluten smeta mi!!
O.o gađali smo ga jogurtom!!!!
Ali si pogodio defkicu :)