Prijava
   

Bežanje od kuće

Povod bežanije je prozor u uzrok.

Najčešće nepromišljena akcija deteta koja nanese veliki bol roditeljima. Kasnije svi počnu da se pitaju šta je, zapravo, predhodilo : šta je dete bolelo sve vreme???

Komentari

a posle bezanja boli dupe od batina...

Nije ti valjda uteklo?+

Ne, hvala Bogu.
ALI, u familiji jeste.

šta je dete bolelo sve vreme???

Najčešće se zna, ali se kroz razna zaobilazna pitanja pokušava pobeći od istine: - možda ovo, možda ono...
+

šta je dete bolelo sve vreme?

Обест.

Пре 5 година, моја другарица је покушала да побегне од куће. Хтела је са својим ''дечком'', који је бивши робијаш (робијао у Швици) и наркоман, да побегне илегално у Македонију, па онда у Аустралију. Ја сам тад имао 19 година, она 17. Тај лик 28. Звала ме је да им помогнем у томе. Хтео сам да је нашамарам кад сам се нашао с њом и тим њеним дечком, али не бијем жене, оставио сам то њенима. Лик је био прилично нациркан кад сам ја дошао, па сам после извесног времена успео да га заврнем на неку фору, а њу вратио кући код родитеља. Ћале јој је наредних дана дежурао са пушком поред врата и чекао овог лика да се појави. Шта је битно у тој причи... Та девојка је имала све у животу, мајку која је душа од жене, млађу сестру која још није пошла у школу и оца који би све урадио за своју породицу, а опет је угризла руку која је храни. Да сам ја био на месту њених родитеља, наишла би на своје ствари испред куће, а на кући закључана врата. Ја ћу да те храним, а ти ћеш да бежиш са наркоманима. Да, да... Њени родитељи је данас и даље воле као да се ништа није десило.

То све треба на радну акцију.

Zanimljivo, Džimi, srećom da ima i takvih ishoda.
Dete koje je bilo povod za def se još nije vratilo kući. Zabrljao je sa školom i zamotao se u svoje laži. Doduše, nije baš dete....

Iznova se iznenadim kako neko već duže od deceniju drži isti stil pisanja. Fascinantno! +