Prijava
   

Beži mu sa nišana

Gadan kad popije. Nema tolerancije za šalu na svoj račun.

Nazovi kako oćeš, ali sa ovim tipom ljudi nikad nisi načisto. U jednom trenutku te grli i ljubi i nudi ti broj svoje sestre dok već za 5 minuta lomi flašu o kafanski šank i oće da ti jebe majku samo zato što si ga slučajno pogledao preko ramena.

Ne smeš ni slučajno biti pijan sa njima, možeš samo pripit a reči da biraš kao vojnik korake na minskom polju. Cigare uvek sa sobom moraš imati, a ako si ošmekao neku pičoku ni slučajno nije tvoja no njegova, po difoltu.

Na kraju svakog derneka, ako preživiš posetu urgentnom centru i zakopčavanje glave šavovima zato što je tvoj drugar umesto konobaricu štipno za guzu ribu lokalnog kikboksera, zagarantovana je dobra zajebancija i provod koji ćeš pamtiti dugo.
Ili nećeš...

-Na šta bre to ličiš?

-Pusti me u pičku materinu, išao sam sa Skočkom sinoć u pičarenje.

-Pa jeste naleteli na brzi voz iz Ivanče pa vas tako udesio?

-Još gore. Skočko malo popio i pomislio da je dobra ideja da stane kolima pored lokalnih đilkoša i da ih pita "Jel može 10 evra za pušenje?"

-Au, i šta se desilo?

-Skočko se dobro i snašo, kad popije beži mu sa nišana. Nego se izređali na meni ko crnci na Saši Grej, dobro mi nije, žigaće me rebro narednih šes meseci na promenu vremena.

Komentari

Dobra defka a niko da prokomentariše..
+

Kurac dobra... Odlična!
+
Znam više takvih Skočkova... Skočaka... kako se već kaže.

samo je jedan mrvica sto nosom pesnice lomi! lol
+

Valja nekada i batine dobiti. Dobro je to :)
+