Prijava
   

Bezobrazluk

Danas mnogi ne prave raziku izmedju reci iskren i bezobrazan. Puno nas je dvolično ono kao sve je ok, sve savršeno, a nije tako, pa iskrene reci nazivaju bezobrazlukom. Ja nisam bezobrazna ja sam samo iskrena, a to je nešto sto većina nikada neće biti...

M: ako mi stoji ova majica?
N: pa ne znam bas i nije nesto..malo si debelja za tu majicu...
M : ja debela, brate ti si bezobrazna..... F, jel mi lepo stoji?
F : Savrseno...
M: Hvala,ljubavi... ( cura debela ko slonica,a majca toliko uska da joj se sve naslage sala vide)

Komentari

Da, decxko, ali postoji granica kada iskrenost prelazi u neuvidjajnost, a samim tim u nepristojnost. Vrlo je lepo biti iskren, ali ne ako svojim nepotrebnim opaskama povredjuješ druge ljude. Zar to želiš? :)

Plus, ipak, i nadam se da ćeš promeniti stav.

nije decko nego cura.. ;) Ja mislim da bi nekoga vise povredilo da sam shvati da nesto sto radi ne valja, a ja sam mu predhodno rekla da je to dobro.. ;)

Butt, nemoj devojcici da pricas da je decxko :D

a mislim da bi nekoga vise povredilo da sam shvati da nesto sto radi ne valja, a ja sam mu predhodno rekla da je to dobro.. ;)

Nije predhodno nego...Ma, nije ni važno.

Ne kažem da treba da lažeš ljudima, ali imaš trenutaka kada je bolje oćutati. Ako ne možeš oćutati, barem se potrudi da ne vredjaš. Debela slonica je hiperbola-dakle, em što nije istina, em što je uvredljivo. Ali dobro, tvoji su prijatelji (za sada) u pitanju.

SoulOfMySoul
Butt, nemoj devojcici da pricas da je decxko :D

Ali kada je...decxko:)))

Ali kada je...decxko:)))

Hahaha, znam, ali ona to ne zna :D

ovo decxko ne razumem, ali nebitno.... a butt... mislim da si razumela poentu defke.... u pimeru je N rekla _M da je malo deblja za majcu, jer joj iz nje sve kipi, a svi znamo kakvo gadjenje tako obucene osobe izazivaju......a to nije morala da bude majica moglo je i nesto ozbiljnije, droga, cigarete,alkohol.....

a svi znamo kakvo gadjenje tako obucene osobe izazivaju

Pa, što se družiš ako ti izazivaju gadjenje? Druži se samo sa lepim, mršavim i bogatim ljudima i nikad nećeš morati da lažeš.

Za samopromociju koristi CV, a ne Vukajliju. Ovo nije definicija.

Što kaže ovaj Lucas... Minus

Zajklon, to si ti, jebao te nik :)

@ Dukka - Yes, that's me. ;-)