Prijava
   

biba struja

Čovek kome struja ne može ništa. Niko ne zna kako i zašto ali čovek je jednostavno otporan na strjni udar i njegovo telo se ponaša kao provodnik. Može da ispeče kobasicu tako što je u jednoj ruci drži na viljušci dok drugom rukom drži izvor struje. Spada u istu grupu ljudi kao Raiden iz Mortal Kombata i Sveti Ilija.

Komentari

Баш сам пре неки дан размишљала да напишем једну деф. у знак поштовања према њему. Упознала сам га пре око 6 година, кад је мене и мог садашњег мужа повезао кад смо стопирали у Ђердапској клисури...:)

Zbog pominjanja Raidena i MK dam ti +

U isti kos Biba i Sv. Ilija? :S

Covek je inace moj zajecarac, a zna se zasto mu struja ne moze nista. Igrom slucaja, ako se ne varam, ima neku genetsku mutaciju pa ne poseduje znojne (ili/i lojne) zlezde u kozi, samim tim je poprilicno los provodnik :) Tako nekako, uglavnom, covek je legenda, trazio da ga ameri posade na elektricnu stolicu, nisu mu dali jer bi posle morali da je ukinu ako prezivi

Biba iz Zaječara? Ne. On je iz nekog sela, oko Požarevca, aživi u Požarevcu. Ja mislim da se selo zove Sirakovo, ali nisam sguran.

http://dnevnik.hr/vijesti/znanost-it/ima-dva-sloja-koze-manje-od-ostalih-i-provodi-struju-kroz-tijelo.html

Evo ga i dokaz da je Požarevljanin. ;)

poslednja recenica izvlaci +

Biba, ložač u krematoriju! Al ste se zapaliliiiii! Skoro pa reš. Bezveze.