Prijava
   

Bildeberg grupa

Ekipa debila. Elita betona. Jelen super liga, mečevi svake večeri, samo na domaćem terenu. Svako ima svoju kao što svako ima dlačice na čmaru - neizbežno su tu kada treba zasrati. Bildeberg grupa je prirodna posledica previše incesta, hemikalija i terminalne izolacije što kao kombinacija rezultira primercima sa ruba zvona na grafikonu raspodele pameti, sa tajnim jezikom znakova i primalnih urlika direktno nasleđenih od Konana Simerijanca i njegove omiljene kobile Kušadasi.

Kriterijumi za ulaz u ovo probrano društvo su surovi, ako si iz kraja ae đido mojne si sisa, ako nisi ša koji kurac? Njihovi planovi za budućnost su monstruozni u svojoj banalnosti jer svode se na daj opijata i igara za široke narodne mase. Unutrašnja organizacija im nije potrebna, na kraju krajeva, već suvereno vladaju celim poznatim svetom, od Pekabete do terenčića za basket.

Baron Gavajo: De si lima, oš popi pevo snama
Lima: Ehehe, ovaj... šta? Mislim, htedoh reći, de ste momci, ja u prolazu...
Filip Rubinštajn : U prolazu, nego de si mislio daćemo pijemo, nogekako!
Sir Feta od Ozgora: NOGEKAKO!

Komentari

Ariel ozbiljno dobra defka +

A jebote Džoni, al nema ko da pročita, izgleda svi na odmoru ili štrebaju... Ako brišem pa je okačim kad se vratim s mora, hoćeš li me i dalje voleti?

Не знам како и зашто, неке од најкуљух твојих дефиниција су најслабије оцењене.

Moguće da je zato što mi padnu na pamet, pa ih napišem i postujem odmah, bez obzira na doba dana i godine. To je za sada uglavnom noću, leti :P

Боље и то, него да апстинираш, ако ме разумеш.

****************
И то за време бир феста; иначе мислим да би добро/боље прошла. Углавном те постављене непосредно после поноћи буду највиђеније, због употребе календара.

fenomenalno, a i ostale su odlične

A jebote Džoni, al nema ko da pročita, izgleda svi na odmoru ili štrebaju... Ako brišem pa je okačim kad se vratim s mora, hoćeš li me i dalje voleti?

lolololo tek sada vidim ovo.

u al će se iznenadi Ariel kad svrne da pročita šta ima na naslovu
možda ponovo počne da piše

Каква гомила инсинуација и, дајем себи за право изјавити, лажи. Гнусних, прљавих, вештачких, уврнутих, поганих лажи.
Билдерберг група била је донедавно добро чувана тајна.Све вести о њој сводиле су се на непроверене гласине и њено постојање било је демантовано са врха.Међутим 1998. године први пут је фотографисан улазак учесника скупа у један луксузан хотел у Европи и тада је Билдерберг признао да постоји, али остала је тајна о чему дебатује.Група Билдерберг основана је 1954.године у истоименом хотелу у граду Остербеку у Холандији по ком је и добила име. Њено седиште је и данас у тој земљи, у граду Лајдену.Човек који се сматра покретачем Билдерберг групе био је Џозеф Ретинџер.Био је човек који је једним телефонским позивом заказивао састанак са председником САД и за кога се сматрало да је агент Ватикана.Ова група нема интернет презентацију, а ако окренете телефонски број њеног седишта, аутоматска секретарица ће вам, у било које доба дана или ноћи, увек рећи исто - да оставите поруку.
О коренима Билдерберг Групе говорио је амерички сенатор Јацоб Јавитс 1964. године. Његов извјештај се може наћи у Конгресној библиотеци. У њему, овај повремени члан Билдерберга каже: "Земље Западног Света су, током периода хладног рата, осјећале потребу за уску сурадњу да би се заштитили од комунистичке опасности." Ова сарадња се фокусирала на кључни циљ: осигурати да САД, Канада и Западна Европа задрже глобалну контролу над преосталим делом света.У мају 1954. одржан је први званични састанак Билдерберг Групе.Првим састанком је руководио холандски принц Бернхардт, бивши нацистички СС официр, који се удомио у холандској краљевској фамилији. Принц је постао и први председник Билдербер Групе и на том месту остао 22 године, све до 1976. године.За ту улогу га је припремио колосални европски манипулатор, финанцијски магнат, лорд Виктор Ротшилд. И као што је Давид Рокфелер вукао потезе из сенке у Америци, тако је и Ротшилд руководио европским пословима.
Минимум података који је доступан тиче се формалне организације, знају се имена 115 чланова врха групе, али врло мало о евентуалној мрежи присталица и сарадника. Једна трећина тих људи потиче из кругова политичара, остали покривају области индустрије, финансија, образовања и комуникација. Изабрани су на основу свог знања, положаја и искуства и састају се у тајности сваке године, на четири дана.Сматра се да су њени чланови најмоћнији мушкарци и жене на планети, који светску привреду контролишу индиректним политичким средствима.Чланове групе на састанак позива председавајући после консултација и препорука са Управним одбором, Саветом и почасним Генералним секретаром.С обзиром на то да листу учесника красе многи шефови европских и америчких корпорација, политички лидери и неколико интелектуалаца, ово је вероватно најутицајнија организација на планети.
Билдерберг Група има Стални Комитет од 39 особа које се не бирају већ постављају. То је уже језгро, доносиоци одлука. Њихова улога је да преносе идеје особама које позивају на годишњој бази. Позваних осамдесетак особа се мењају сваке године, као и локација састанака.Међу 39-орицом су и лорд Царрингтон, Гиованни Агнелли (ФИАТ), Рокефелер (Цхасе Манхаттан Банк), Петер Јанкович (бивски аустријски министар), Вернон Јордан (Клинтонов пајдаш), Хенри Кисинџер и други моћници. Уз њих су и водећи људи корпорација као АББ, Унитед Стеел (САД), Деутсцхе Банк, Wорлд Банк, министри, амбасадори, професори.Ова Група се често назива и "Невидљива свјетска Влада".

brate, ovo ti je ono bil-de, de-bil, kontaš, šaljivo, do jaja, xaxaxa

Jebote život, ja ne verujem da čovek nije skapirao.
Još da nije odradio copy/paste, nego stvarno ovoliko pisao, smatrao bih da je sigurno počasni član te grupe.

Mada si sa ovim postom ozbiljno istakao kandidaturu za tu grupu o kojoj piše defka lololo
Koji car....

a donekle je i kontradiktoran...

Билдерберг признао да постоји, али остала је тајна о чему дебатује.Група Билдерберг основана је 1954.године у истоименом хотелу у граду Остербеку у Холандији по ком је и добила име.

ma troluje nas ali nisam imao srca da dozvolim da mu propadne trol. a i ne sviđa mi se definicija, previše mi je urbana nešto.

Da, mora da je trol. Niko nije ovoliki Bildeberg. Nema šanse.

I to citira Dejana Lučića, od koga je "Treće Oko" realnije.

Vi'š moguće. On je citir'o tako sve i svakoga.

Došao sam da okačim definiciju, kad ono evo me na naslovnoj. Serendipitiruriru

Ова група нема интернет презентацију, а ако окренете телефонски број њеног седишта, аутоматска секретарица ће вам, у било које доба дана или ноћи, увек рећи исто - да оставите поруку.

Ma nemoguće, ladno sekretarica, i to automatska, i još da ostaviš poruku, čoveče...

kakav kralj ovaj ripln sa kilometarskim komentarom, svaka mu cast.,

Au kolko je pokidala ova defka! +