Prijava
   

Bilder

Osoba opterećena pogrešnom veličinom.

-Čekaj, ti ozbiljno misliš da će pored mene Marija biti sa onim malim prcvoljkom? Pa jebem mu mater, vidiš li ti koliki sam ja, ne izlazim iz teretane, naspram njega sam kao Koleman!
-Sve to stoji rođeni. Mislim bitan je traktor, kako da nije, ali ipak plug brazde pravi!

Komentari

Bildujem godinu i devet meseci i to veoma ozbiljno i ne mogu opisati koliko je ovo tačno. Barem u mom slučaju i slučaju nekoliko ozbiljnih bildera iz moje teretane. Skoro sam bio na rođusu gdje neka dva klinca bare neku ribu. Decxkaci imaju svaki po 40kg, mogao bih da u zubima da ih nosim... I kontam da će je pre zbariti neko od njih nego ja ili možda neki drugi bilder koji ima mutav mentalni sklop poput mene. + *

E vidiš ima tu jedna caka. Onaj ko izgleda dobro ne oseća potrebu da se previše posvećuje spopadanju riba i da ulaže neki trud, već veruje da opušteno može sedeti u ćošku ili se nalaktiti na šank, a da će pičoke same dolaziti. Opet ovi nesrećni mučenici koji izgledaju kao onaj grbavi iz filma 300, moraju prevrnuti i nebo i zemlju da skrenu pažnju neke ribe. E a oni bato kada se prilepe nekoj, ne puštaju je lako, jer im se šansa ukazuje ređe nego što Halejeva kometa prolazi :))

Може него шта++