Prijava
   

Bilo je i drugih ponuda ali...

Bilo je i drugih ponuda ali kada sam čuo za ponudu Zvezde/Partizana nisam se dvoumio. Čuvena izajava srpskih fudbalera koji se nakon inostrane karijere u nedostatku drugih opcija vraćaju u srpski fudbal, najčešće u Zvezdu ili Partizan. Prosto je neverovatno da igrač uvek ima puno boljih i unosnijih ponuda ali se uvek odluči za povratak u Srbiju, da igra po njivama i prima platu svaki treći mesec ako ima sreće i sve to zbog ljubavi.

Najnoviji primer je Nenad Marinković,povratnik u Partizan.
Njegova izjava povodom povratka: "Imao i sam i ponude iz inostranstva,ali kada me je pozvao Partizan nisam imao dilemu.Cilj nam je da uđemo u Ligu Evrope i uzmemo duplu krunu,sve osim toga bih bio neuspeh". Klasična izjava bilo kog povratnika u srpski fudbal. Inače on je nakon odlaska iz Partizana igrao za Smederevo,Servet,Hapoel Akru i Bnei Jehudu, sigurno je da su se timovi otimali oko njega ali presudila je ljubav prema klubu naravno, kao i kod svakog igrača koji se vraća u Srbiju.

Komentari

Svaka čast. I tako je ne samo u Srbiji nego i svijetu. Npr. Suarez priča kako je sanjao da će igrati u Barsi a prije toga je ćutao zato što nije znao hoće li ga kupiti Barsa ili Real. Rekao je isto i kad je došao u Real. Isto i sa Bejlom, Nejmarom, itd.

Na vreme si me preduhitrio,veliki plus.

Хвала,ја кад сам видео Маринковићеву изјаву пресело ми више од изјава тог типа
а Бранко слажем се потпуно,још један начин да се ушлихта клубу

To je sve zbog sponzora i navijača. Novac može sve. Nema više igrača kao što su bili Bufon, Del Pijero, Džerard, Gigs itd.