Prijava
   

Biološko oružje

Jako zarazan lik koji je stigao da pokupi sve bakterijske i virusne kulture kao suvenir sa letovanja ili bivstvovanja po budžacima. Kad kine, i Panakeju bi zarazio.

-Jao, Bole, što me boli glava...
-Pa, što piješ kad ti škodi?
-Ne pijem, nego sam zaradio sve žive itise koji postoje, plus imam mononukleozu, nakačio mi se i hemofilus tipa B, a nešto me žiga i rame, a i pluća me zajebavaju...
-Pa ti si hodajuće biološko oružije, čoveče? Šta si radio?
-Pa, kinuo sam bio tri-četiri puta, pa sam otišao i čekao na red četiri sata u hodniku dispanzera po opravdanje.

Komentari

samo ispravi ORUŽJE. dobra :) +++

O, bože, ja i gramatika se razišli, i juče sam imala grešku. :D Odma'. Hvala, Pani. :)

Fina, apćiha! Eto sad imaš rak na definiciji!

Inspirisala si me da sastavim defku sa istim naslovom, nadam se da se ne ljutiš.

Nema ljutiš, naravno. :)
Hahahaha, hvala penzosu, ionako volim kad mi se sakupe sve bolesti na jednom mestu. :) Nadam se da nije u stvarnosti? :( ♥

Prc, neko već ima to što sam ja smislila. ništa, hvala u svakom slučaju :)

Nema na čemu. :)
Haha, ja taman ušla u profil da vidim šta je to, ali bila samo ona o slaboj cirkulaciji koja i jeste slaba kod mene, ruke i noge su mi led. :))))

Jeste u stvarnosti! Al ne brini, penzionišu te posle toga! I možeš da blejiš po ceo dan na internetu!:-)))) Imaš pod sajt kod mene u profilu!:-))))

Sad sam tek pročitala, a i ja sam tenkre, mogla sam malo ranije. ♥ Kako je lepo kad je čovek tako pozitivan, sve najlepše ti želim i tebi i Jeleni, i uživaćeš u dečici u golubovima. :) Imam negdi slične želje, deca, putovanja, samo bez golubova, možda neka mini baštica sa egzotičnim biljkama. B)

Golubovi najbitniji deo!;-)

Ubij me, ali pored sveg onog inspirativnog teksta i svega, najpre sam snimila golubove! xDDD

Чоколадице, одлично! :Д <3

Tehnički sekretar golubarskog Saveza, urednik časopisa Srpski visokoletač i plus iznajmio plac blizu zgrade izgradio golubarnike i ponosni vlasnik negde oko 150 golubova...Mi penzosi smo dokoni znaš!:-)))))

Ušlo mi perce u krv. To ti je nešto poput narkomanije. Sati zevanja u nebo, ustajanje u 5 ujutru radi treninga...Al svako je od nas lud na svoj način...:-))))

Tenk ju, Čokoladice 2. :) Ne znaš ovo da napraviš: ♥? Od kad me Mlata naučio, smaram i Boga i narod. x)

Hahahahaha, dokoni penzos, to je pleonazam, znaš? ;P E, kad ima nekog da pitam, uvek me kopkalo, kako bre se nauče oni golubovi pismonoše? Je l' oni pamte samo jednu lokaciju ili kako? Kako? :)))

Lepo. On ima usadjeno GENETSKI u sebe da se uvek vraća NA MESTO NA KOM JE RODJEN. To su golubovi sa najboljom HORIZONTALNOM MAGNETNOM ORJENTACIJOM. Nalazi im se u nosu, verovala ili ne. Dakle ON NE NOSI PISMA od lokacije do lokacije VEĆ DONOSI PISMO na mesto gde je rođen. Koristio se ranije tako što je ODGAJAN u kasarnama i dvorcima, pa kad pođeš na put PONESEŠ GA i pustiš s neke udaljene lokacije da bi doneo poruku kući.

Oh my God! Mislim da sam upravo otkrila jednu veliku tajnu života! Čoveče, koliko mi je svet sad jasniji! :D Nači, ne mogu da ti opišem, strava. :) Konačno neko da mi objasni! B)

Ма, најјаче је овакво срце <3

Добра мала. +++

Žiganje ramena pobedilo

Haha. Ali podseća me na ovo: <3. :DDDD

Haha, kad god ima neka bolest, nešto mora da žiga. :D

HAHAHAHA, Kaže mi žena šta to kuckaš? Reko objašnjavam jednoj devojci nešto oko golubova! Odmah sede kraj mene!:-) Žene su čudo!:-))))))))

Ahahahahahahahahahahahaahahahahaha!!!!!!!!!! Pa, realno, i ja sam tako za jednog dečka, kad se kuckao sa nekom likušom, pa je rekao da priča o Devil May Cry odma' sela da vidim, da su pričali koji je bikini trenutno obukla ne bih se ni trgla. :DDDD Stvarno žene nisu normalne. :)

Kad kine, i Panakeju bi zarazio.

dobra, dobra + :)